Palla välja liv! :(

Asså jag e nog den värsta personen på o välja nånting över huvudtaget! Och nu när jag har vatt tvungen att komma tillbaka till malmö så pushar mina föräldrar mig som fan på o välja en utbildning här i malmö istället, och ja måste välja snabbt som fan såklart för sista ansökningsdagen e den 15:e April, asså guuud ja e helt fackt för två anledningar, för de första så finns inte de jag vill ha just i malmö, eller i skåne, eller nånstans i närheten för den delen, och för de andra nu när de inte finns så känns de nästan som att jag måste byta inriktning helt och hållet för att kunna plugga över huvudtaget, men frågan e VAD ja ska plugga, för ja har inte en blekaste jäkla aning asså, innan visste jag exakt vad ja ville bli och vad jag skulle göra för o bli de, me nu känns de som att jag inte har en chans, jag har tappat allt, jag har inte en blekaste aning om vad jag vill bli, och om jag inte vet de så kan jag inte välja vilken utbildning jag ska ansöka till eller vilken väg jag ska gå. Har testat flera olika yrkestester o skiit me typ i varje test så blir de olika... :( o deras pushande gör ba saken värre för de gör maj mer o mer frustrerad o sen hjälper de heller inte när man försöker snacka me nån om de me den ba skiter i en ba för man inte mår bra för tillfället för de gör maj mer arg och ledsen!
 asså jag har veeeeeeeeerrkliiiigen rikti spel på allt detta faan!!! :@ :'(

Filmkväll med ljud! :O

Alla som har kommit hem till mig har sett att jag har en rätt så stor tv i botten våningen av vardagsrummet som vi typ oftast använder som dator skärm som ser ungefär ut så här:



Det komiska med de va att när vi andvände den som datorskärm  så hade vi inget ljud eftersom vi inte hade några högtalare, me vi skaffade det för ett par dagar sen, vi hade hunnit testa ljudet o så me vi hade inte hunnit kolla på film o s¨åå hehe så de blev automatiskt en hel filmkväll igår först kolla vi på slumdog miljonaire som faktiskt va skiiiitspännande för de hände saker heeela tiden , sen så va de så synd om dom flesta av dom som va me i filmen tyckte jag, me dn va iaf skiitbraa man borde de den om man vill se en film me mkt spänning och dramatik.
SEn kolla vi på benjamin buttons som jag tyckte va helt okeej, men på samma gång så hade jag faktiskt förväntat mig att den skulle va mycket bättre den påminde om en rätt så okeej tv program elr nått, antagligen för att den va så lång.
Sen så kolla vi på the house bunny som handlade om en tjej som bodde i playboy huset men som blev utkickad därifrån o när hon leta ett ny ställe att bo på så blev hon en husmamma till ett student hus som måste stänga ner om dom inte får in fler medlemmar. Den va faktiskt rolig o kolla på haha typisk tjejfilm ;P


Meaningless...

I'm so sick of this meningless life
With no love, no shcool, and noting to think about
Always get stabbed in the back with a knife
I just wanna leave, escape, just get out
But i tried running, It didn't help at all
I tried to start all over, but all I still do is fall
I wish i can go back to old times again
when I had fun with no worries or regrets
When the only thing was me, and never on the rest
I wish i could be free
And only think about me
Cuz then I won´t be diapointed
If somebody made me realy mad
or worse then that, made me sad...

I stan me mamms X)

Jag va igår ute i stan me min mamma för o hitta sim grajer ja kunde ha när ja jobbar, men vi hitta inget fiint :(
jag hittade däremot ttvå små söta ringar istället som ja köpte istället, när ja testa dom i affären så passa dom me nu känns dom förstora :( jag hatar verkligen att jag har sååå smala fingrar ibland asså :( skiit jobbigt ingenting passar dåa :(
Efter de så gick vi o käka falafel där i möllan heheh han i restufrangen kände igen maj för ja brukar va  stammis där innan ja flytta till göteborg, haha ja trodde faktiskt inte han skulle känna igen maj me de gjorde han, iaf han gav oss lide rabbat på de haha så de va ju bra juh heheh :P

Jobb, jobb, joobb....

Jag har fått ett jobb som intruktör och badvakt i kockums tjejbad, de e ett helg jobb och man kan nästan saja att ja började lite halvt me de nu i veckan, förutom dom små ungarna som alldrig kunde lyssa på en så va de endå kul o jobba där, men man vblev endå trött efteråt elr i för saj de kansk berodde på att ja o yasmin GICK från kockums till rosengård, och sen fortsatte jag till videdal, men men de e endå kul plus så får man lite motion på köpet hihih, och vi har bestämt att vi ska göra de varje gång om de går. så nu kommer ja va mer upptagen i helgerna.
Me ja måste hitta ett annats jobb på vardagarna för ja kan inte sitta i min pappas affär hela tiden så ja o thilde ska ut o söka jobb idag igen så ska vi se hur de går till...

Från mardröm till verklighet 3...



Jag fick precis höra svar från mamma, och de va inte alls ett bra svar...
Anledningen till att dom inte svara oss igår eller förrigår va för att han va död, dom hade dödat honom o sen lämnat hans kropp vid dörren där min moster bor... , och de va inte vem som hälst som hade dödat honom utan de va hans BÄSTA KOMPIS som hade gjort de, precis som alla anade från början, hans kompis gjorde de ba för pengar, han dödade sin bästa kompis för ett par tusen lappar, och hur man kan tänka sådär vet vi inte. Vi vet att de va hans kompis för dom hade gripit honom idag, jävla idiot polis :@, va FAAAAN tjänar de till att dom fångar den CP:n idag??? dom skulle fångat han redan på lördan eller fredan!! va fan e de löna nuu??
han e ju redan död :@  han e redan borta noch kommer inte komma tillbakka jävla fackiiing idiotiska CP poliser dom har i irak!! jag visste att man inte kunde lita på dom! :@
De dummaste är att vi alhade snackat me han i telefon o hälsat o så men vi hade alldrig sett honom eller lärt känna honom ända tills sommaren 2007 när vi va i syrien, men när vi väl gjorde de så va han en av fåå personerna där som blev lätt omtyckt av alla.
Han var skiitrolig och översnäll, han skulle alldrig skada någon, en oskyldig människa som alla gillade när vi va där.
Det är svårt när man har sett och vatt me någon, och lärt känna den personen och sen dör den.
Jag e överlessen nu, och jag kan inte ens anaa hur min moster känner sig.

Jag kan alldrig änns tänka hur hon känner sig som har förlorat den mannen som hon älskar mäst av alla, och som va pappan till hennes barn, jag kan inte enns tänka hur ont de måste göra att veta att hennes lilla pojke alldrig kommer få bli uppväxt av sin pappa, och sedan efter ett par år inte enns veta vem han är.
Och hans föräldrar, dom miste en son, jag e ju ingen mamma men att mista sitt barn och i såå ung ålder oxå...asså guuuud vill nt enns tänka på hur ont de måste göra....

När min mamma ringde min moster för o se vad som hade hänt och om pengarna hade kommit fram för att min mamma hade skikat en summan till till henne o hoppats att de oxå skulle hjälpa, sen då fick hon reda på att de va försent, min mamma började oxå gråta när hon fick veta att han va död, de e helt sjukt.

Sen nu e min moster en änska redan vid 20-årsåldern, och barnet förlorade sin pappa, och hans föräldrar som förlorade sin son, och för vad? bara för ett par äckliga tusenlappar!!
och de västa av allt var att de va hans bästa kompis, som hade vuxit upp me honom när han va liten, som han kanske hjälpte me problem, hans bästa kompis som dansade i hans bröllop, HAN gjorde de, de va HAN som mördade honom!
jag vet inte vad jag kan saja mer asså jag fattar inte att människorna där har blivit SÅ sinnes sjuka och SÅ desperata att dom håller på sådär, fifaan....

Hoppas du vilar i frid Omar

En Tamer Hossni låt om palestina

Här är en låt som tamer hosni sjunger om hur många människor som dör varje dag i arabländerna speciellt om palestina, om hur alla ska hjälpa till för o få stop på allt hemskt som händer där. Låten är över sorjlig faan för han har såå fiiiiiiin röst plus att handlingen är hemsk oxå så de gör att man börjar gråta, men den e så gryyymt gryyymt bra ändå
Det man ser i videon är inte något som nån ba har fixa en lilluision av vad som kan va möjligt att det händer, utan det är verkligt, allt de man ser i videon är filmat bara genom att gå på gatan där, och det är DÄRFÖR dom som denomstrerade fredligt utan våld var där (och inte bara för o "förstöra sverige")

 

Lide smått om helgen

Lördag: På den dagen skulle jag egentligen ut med min mamma, men eftersom det som hände i Irak så ville hon så klart va hemma för o vänta på svar om vad som har hänt med min mosters man (BTW vi har försökt ringa dom heeela helgen efter de jag berätta men har inte fått nått svar) så vi bestämmde att dra ut på söndagen istället, sen så tänkte jag att om jag inte går ut me henne så kanske de e lika bra jag är men CJ (btw CJ är Z ba så ni vet  ;P ) istället, så jag va me honom typ, vi fika, gick på bio o sådär, me denna ggn hade vi ellöer jag iaf roligare än va ja har haft på länge hehe för de e första gången jag ser hans mjuka sida hehe o trooo maaaj de e inte något man ser ofta aaallt me honom, elr aah detta e första ggn jag har sett den på riktit ända sen jag lärde känna honom, så de va ju intressant, ja hoppas att man kan få se den lite oftare =)
Iaf sen när jag kom hem så blev det lite tjafs med syrran eftersom hon inte ville sitta i affären på söndan, som vanligt eftersom jag o hon alldrig har samma åsikt om nånting heheh, efter det gick jag o la maj.

Söndag: Jag sa ju egentligen att jag skulle till stan med min mamma, men eftersom syrran nt kunde sitta istället för mamma så kunde vi inte gå ut, och sen var jag tvungen och dra till tjejbadet med yasmin så ja kunde få ett jobb där som typ badvakt, så de gick nt senare o gå ut me min mamma heller o de va drf de blev tjafs på lördagen. Så när pappa väckte maj så ja kunde dra ut me mamma så tyckte jag att de inte va lönt för då skulle ja stressa som fan så jag sa till honom att jag hade sagt till mamma dagen innan att ja nt skulle gå, så jag sov kanske lite till sen gick ja upp o ducha bytte om o så, medans ja bytte om så ringer min mamma o frågar om vi skulle ut elr inte me då va de redan försent. efter de så träffa jag yasmin i rg och sen åkte vi tillsammans till kockums där tjejbadet fanns. Vi gick till chefen och snacka me henne så sa hon att vi skulle vänta i omklädningsrummet så skulle hon komma till oss sen, o vi väntade o så me hon kom nt så vi gick ut ti bassängerna så visa hon maj lite av vad dom gör där o sont, haha sen när vi satt där så va de en son över gullig bäbis som va typ några månader gammal som hette sami, hehe vi satt o lekte me honom istället för vi skulle typ passa honom tills hans mamma kom hehe haan va sååå söööööt man vill ba äta upp honom så gullig han va, o han flabba åt nästan allt så de gjorde de det mycket roligare heheh :P
Sen när dom skulle stänga så fick vi ta ut alla o samla ihop grejerna o sont, när allt va klart så gick vi till chefen igen för o  snacka me henne, hon fråga maj ett par frågor typ o sen så sa hon att ja vore komma på möte på onsdag och att jag ska komma på lördag för o se hon de går till när dom har simskola där o så, så de gick nog bra heheh :P
Efter de stack ja o yasmin till max och åt, sen efter de så giiiick vi från gustav elr jag ända från stortorget till rosengård, och sen så tog ja bussen därifrån för att åka hem, efter de så snacka ja lite me CJ och åt lite av mammas guuuda pizza, sen så satt typ hela familjen och snacka till typ halv 3 på morgonen pm typ allt heheh o sen va ja trött plus att ja va tvungen o vakna tidigt för o komma till affären idag på morgonen så ja gick o sov

VAarför skyller man ENDAST på "blattarna" när nått dåligt händer??

Jag har vatt överupptagen i helgen så de e drf jag inte kunnat skriva, och de e också därför jag inte såg videorna om denomstrationen förens idag, jag vet  jag e verkligen "övertidig" men endå.
Jag läste nyss artiklarna om de i tidningen och kollae videorna från den dagen på youtube, och jag blev faktiskt väääldigt överaskad, det var riktigt sjukt för det jag läste och såg i tidningen var att det konstigt nog var svenskar som var mest djuriga just då, jag såg själv att den mannen som sparka av syrenern på polisbilen var svensk, och man ser också att dem vatkerna som var araber från demonstrationen försökte stoppa dom, och de stog också i tidningen att när dom som förstörde var säd och höll på så va de skiiitmånga som sa till dom sluta vi vill inte göra de här med våld och sont, och bland annat så var det den artisten som försökte få dom o sluta, men de e inte så lätt o när man håller på me andra idiot grejer.

ALLT DETTA och så ser man att tex i youtube så skylleer alla på att de BARAAAAA var araberna som höll på o förstörde, dom försöker lägga ALL skuld på araberna, även om man ser att det är skrivet i artiklarna i vart ända tidning, även om man ser det i vartända bild, och var ända video som finns överallt så värkar det som att ALLA BLUNDAR över att det INTE BARA VAR ARABER som höll på utan att SVENSKAR VAR EN DEL UTAV DOM SOM FÖRSTÖRDE, sen så öppnar dom ögonen när dom ser en arab och så måste de fortsätta såklart med att "det var dom smutsiga araberna som ba förstör sverige osv." ärligt talat så trodde jag att svenskar var lite smartare än det att man låtsas som att dom ser den ena halvan men inte den andra. Det ända palestinarna vilöle göra var att kämpa för att bojkotta israel  UTAN VÅLD för att kunna göra att israel slutar döda folk i palestina. Som tex killen som hade ett svart band runt armen där det stog hur många barn som hade dött i den senaste veckan i palestina, de är DÄRFÖR dom gjorde den demonstrationen, dom vill attderas familj och släktingar ska vara säkra från allt dödande presic som vi är här i sverige dom vill INTE skapa våld.
Och domutlänska som var med och kastade stenar och förstörde var sonna som är outbildade, det är sonna som inte änns har förståt varför dom är i den demonstrationen, och jag skämms över dom, för dom bettede sig riktigt fult!
Men de betyder inte att man ENDAST ska skylla på dom.
Bara kolla lite närmare på bilderna, tiita på videorna lite mer nogrant, läs igenom artikeln lite till så kommer ni som inte förstog det innan att det det var araber som höll på så MEN det var också svenskar som var inblandade ock gick och förstörde!

Jag blev verkligen arg när jag såg komentarerna folk har skrivit i youtube "skjut dom blatte jävlarna" ja menar ärligt talat exempelvis en kriminell är ändå en kriminell, han e inte en "bättre" kriminell om han e svensk och ingen "sämre" om han är utländsk, han är endå en KRIMINELL och alltså med de sagt e han endå en person som har gjort något olagligt oavsett om han är arab, alban, svensk polak, dansk osv eller hur?
Så varför ska man då skylla mer på dom utlänska dåa?? :S:S

Från mardröm till verklighet 2

Faran och rädslan e fortfarande där, dom vill ha samma summa och nu e "polisen" också inblandat.
Men som tur e så har dom förflyttat tiden tills imorgon och att min morbror är hoss henne nu så han tröstar henne.
Nu när jag snacka me min mamma så sajer hon att hon VILL hoppas att polisen kommer hitta honom och fånga in kidnapparna, men när hon snackar så syns de och de hörs på henne att hon inte verkligen tror på det.
Nu sitter vi (speciellt min mamma) o väntar på att de ska bli imoron så att hon får höra mer om hur det har gått hitintills.

Från mardröm till verkligen :/

Så sjuuuuukt asså !  jag fick yss reda på att min mosters man har blivit kidnappad, och dom som har kidnappat honom har sagt till min moster att om hon inte betalat en speciell summa till dom tills klockan 9 så kommer dom döda honom och sedan ge hans kropp till henne. Och hon vet inte vad hon ska göra för de e bara hon och hennes lilla son kvar..
Så hon ringde min mamma och min morbror o berättade allt det o sen frågade efter pengar så båda har skikat till henne nu så vi får hoppas att de blir tillräckligt mycket.
Hon sa att varje gång hon kollar på sin son så börjar hon gråta för att hon ser bara att han kanske måste växa upp utan en pappa, gud jag blev så ledsen när hon sa såå, att de änns finns sonna människor som håller på sååå GAAAAAH!! :@ :(
Men frågan e nu om dom verkligen kommer lämna hem honom i en bit ÄVEN om hon betalar summan, asså jag vet inte men jag tror inte att det är så möjligt att dom gör de, för tänk om dom ser att hon ger dom summan och tror att hon har mer pengar och sen höjer dom den medans dom minskar på tiden, man vet alldrig vad dom kan göra nuförtiden i irak.
Asså de e sont man hör på tv, de e INTE ALLS sont man tror kommer hända ens familj eller släktingar =(
Och sen kan man inte enns snacka om polisen eller regeringen där, dom kan inte få ha något sagt om saken, för då kanske dom också riskerar att bli mördade, så man kan inte enns tänka sig att gå till polisen om nått sont.
Nu kan vi bara be till gud att dom IDOIOTERNA får pengarna i tid och att han kommer hem i en hel bit, coh att dom inte håller på så att dom ber om mer pengar senare.
guuuud guuud guuuud låt han göra de =(

Dagens händelser typ..

JAg skulle egentligen till danmark med yasmin och thilde idag, men sen igår så ringde yasmin o sa att hon inte kunde så de skulle bara bli ja io thilde.
men sen på morgonen så kom vi på att dom flesta jobben finns utanför köpenhamn så vi behövde åka bussar o tåg osv för o komma till dom, men problemet va att ingen utav oss känner till DK så bra att vi vet vilka bussar, tåg osv vi skulle åka för att komma fram till dem, därför bestämde vi oss att gå runt i malmö istället för och ge ut våra CV:n o sont, och så ska vi åka till DK när yasmin också kan så hennes kusin (som bor där och vet vart allt ligger) kan hänga med hehe så som yasse brukar saja "ju fler desto roligare".
Iaf så jag och thilde gick till biblan och skrev ut några cv först, sen stack vi till jägersro och svågertorp för att ge ut nåra CV:n till butiker. Sen så kom vi hem till mig och va lite häär, efter de så kte thilde hem o nu skriver jag här :P

Disney dag XD

Igår gjorde jag verkligeeen INGENT*ING förutom o sitta o kolla på disney filmer  heela dagen, sarah hade lånat dom från hennes kompis så jag blev överglad för jag e liide disneygalen så jag och min minsta syster jasmin satt o kolla på dom från de att vi vakna tills de att jag sov hhahahaha de va endåå kul
vi kollade på tarzan, aladdin, herkules, pocahontas 1 och 2 hehe
Aladdin var den bästa filmen, så de va min absoluta favorit, men pocahontas går helt emot "disney reglerna" om kärlek så de tyckte jag va lite skummt haha me annars var den bra endå heheh :P

baka kanske?

Jag har inget o göra just nu så ja ska se om ja kan baka, kanske nån kladdkaka elr nått o så får vi se hur den blir oxå (haha säkert katastrof) hahaha men ajaaa hörs sen pusshaj!

Crossfire - On fire (H)

Jag älskaar älskar ÄLSKAAAAAR crossfires nya låt. 2009s tillintills feeeetaaste låt :O :D  hehe man kan inte stå still när man lyssnar på den hehe:P


I stan me thilde

Idag gick jag ut med thilde för o kolla på klänignar man kunde ha i fest eller typ i sommaren, o vi hittade faktiskt ett par fina i gina tricot XD :P
jag hitatde faktiskt en lila kläning som jag tyckte om, me ja e lite osäker p om jag ska köpa den inte för jag har redan ett men de känns som att ja har använt dom för mkt.. ajaa får vel se hur de blir XP

Ortrohet: varför kan man inte släppa taget?

När någon är otrogen så brukar alla som inte vatt med om det säga "men varför lämnar du inte han/henne då?" eller "hur fan kan du gå tillbaka efter att han/hon gjort så mot dig?" och sist men inte minst "hur svårt kan det vara o ba gå därifrån och inte gå tillbaka?"
Och för er somhar vatt med om de och som tror att de e baaaraa för att man älskar den personen har kanske dels rätt men inte helt.

Jag vet inte men alla som känner maj vet om att jag är en av dom som har varit med om det, jag var också en son som heela tiden sa så "jaja om en kille e otrogen mot maj jag hade lämnat honom direeekt :O". Men sen när det väl hände med mig, så gjorde jag inte alls så som jag hade sagt innan, jag gjorde  slut..sen gick tillbaka..sen gjorde slut..o gick tillbaka igen osv. så jag vet hur de känns när någon är otrogen mot en och jag vet hur det är att inte kunna släppa en person efter så mkt.

Från början så hade jag för mig att jag stog ut med allting som mitt ex gjorde BARA för att jag älskade honom, men nu när man tänker efter så kan det ha berott på andra saker oxå, för när allt var bra mellan mig och honom, så var  det ändå något som kändes fel för mig, vad det var vet jag inte men de va nånting som gjorde att jag tvekade på honom, men efter ett tag så släppte ja den känslan för hans skull. Vi stannade så bra illsammans i ungefär 9 månader, sen efter det så började allting...

Första gången han gjorde det så var jag bortrest, och då sa jag att jag alldrig ville se honom eller snacka med han igen i msn, sen när jag väl kom hem så sa han förlåt och att han aldrig ska göra om de osv (vid den tiden trodde jag inte att han hade blivit tillsammans med henne också jag trodde de ba va en engångs grej när han var full). entligt vad jag hade sagt innan det så skulle jag inte äns låta honom snacka med mig.
På vägen hem så märkte jag att han hade blivit tillsammans med henne ckså och då blev jag ännu surare eftersom ja presic hade förlåtit honom och då sa jag samma sak igen sen efter ett tag förlät jag had, ochsen efter det blev det bara värre och värre...

Jag tror att de va så att eftersom vi var med varandra nästan varje dag, och om vi inte va me varandra så snacka vi i telefon, och om vi inte gjorde de så smsade vi varandra,  vi va alldrig ifrån varandra.
Allt det gjorde att han inte bara blev en del utav mitt liv, utan han blev mitt liv helt och hållet.
När något sont som att vara otrogen väl händer så blir först chockerad, för man har varit med den personen såå länge och man har alldrig sett den sidan av personen, sen så tappar man all tillit till den personen också, så att oavsett om det den säger är saning så tror man att det är lögn.
Men oavsett om man e besviken, eller ledsen, eller har tappat all tillit till den personen så kan man ändå inte släppa taget, för den personen har varit allting som livet handlade om i en så lång tid, att man glömde hur livet var innan han/hon kom in i bilden, man känner sig nästan vilsen för man inte vet hur det ska gå till nu när man inte kan snacka med den personen mer. Desutom så har man har gått igenom om så mkt tillsammans och då blir det väldigt svårt att bryta kontakten med den personen helt och hållet.

Jag säger inte att kärlek inte har nånting med de o göra, de e klart att de gör det, de e klart man går igenom så mycket för att man fortfarande älskaroch bryr sig om den personen också, men jag tror däremot inte att de e den största anledningen till varför man inte kan släppa taget.

Först så tror man att det är omöjligt att vara utan den personen men ju mer tid som går utan han/hon desto mer börjar man inse hur bra man hade det innan den personen kom in i bilden, även om det tar en vääldigt lång tid så gör man det till slut.

Joobiiga dag


Efter att ja kom från affren så har dagen varit heeel jobbig, jag får ett samtal av en viss person som från luften sajer att den har skikat sms o sagt att vi ska ses idag, och som vanligt blev de bråk igen, sen ända sen ja kom från affären så har ja vatt hmma o degat för ja e skiiit trött, ja känner maj hel dööd, de känns som att de e kl 3 på morgonen elr nått, jag ska antingen gå o dricka elr äta nått så ja blir lite piggare eller så ska jag sova elr nått.
Oj nu ringer mobilen så ja ska se vem de e hihi XD :P

Gör man slut en gång så blir det alldrig desamma

Har ni hör den meningen nångång?
Jag har hört den skit många gånger, från väldigt många människor jag trodde faktiskt inte så innan men nu när man tänker efter så är det endå sant, ja menar först när man börjar bråka så gör man bara de och sen blir sams för man "vågar inte" göra slut för man tycker om varandra, men sen när väl en av personerna i förhållandet får nog och säger de e slut den första gången och man stannar så i ett par dagar och sedaaaan bli sams igen så blir det inte desamma, för det man va rädd från början (dvs att de tar slut) har redan hänt, och då börjar de bli vanligare o vanligare, och till slut "gör man slut" för riktiiiigt onödiga grejer som tex "du sket i maj igår, jag vill göra slut" eller "du lyssnar inte på maj, ja pallar inte mer, de e slut" eller "du litar inte på mig, hejdå!" osv.
Ju oftare det händer desto mer börjar man glömma hur kul man hade det innan och hur mycket den personen egentligen betydde för en innan, och det ledder tidsnog till att man gör slut.
Det som jag hade tyckt vara bra om man håller på sådär e att istället för att fortsätta me de o ba saja jadu de e slut direkt när nånting händer, så e de bättre att snacka om det och föröka lösa, eller att säga att ni struntar i att snacka i nån timme eller så, så att båda har lugnat ner sig lite och sen snacka om det igen, för att när man är arg så säger man saker man inte menar och vissa av dom sakerna kan få konsekvenser, så de e bättre o snacka om det på samma sag men efter nån timme eller så, eller att man sover på saken  så man kan tänka efter det lugnt.
Men man ska alldrig börja göra slut över småsaker för har man börjat göra de så leder det oftast till slutet av förhållandet.

Skridskoåkning med yasmin XD

 



 

idag skulle jag träffa yasmin ute i stan för att åka skridskor i Stortorget, men sen när vi träffades så tyckte vi att de skulle vara roligare o åka där när de va lite mörkare istället, så vi bestämde oss att gå på stan och kolla på kläningar till hennes studentfest och sedan gå o åka skridskor istället, så vi gick runt lite i hansan och kollade runt där, vi hittade en skiiiiiiit fin rosa tub kläning med rosset på i oasis, vi båda tyckte den va skiitsöt, så hon tänkte lägga undan den till limoron så hon och hennes mamma kunde se den, men sen när vi fråga om vi kunde göra de så sa butiksbiträdet näe innan yasmin hann saja klart meningen, vi blev helt så hmmh okeej :S, men endå asså kläningen va den finaste vi såg i hansan.
Sen så gick vi till triangeln för o kolla i pink and purple, och där fanns också en fin kläning som va skitfiin, så vi får vel se vilken de blir till sist heheh :P
När vi va klara me de så gick vi till möllan och käka falafel och börja snacka om alla möjliga olika grejer, men mest om bajram hur den brukar va, att den alltid e tråkiig för ingen har nånstans att gå till sen snacka vi också om jobb osv.
Därefter det gick vi därifrån till skridskobanan igen och åkte lite skridskor, hahaha så mkt vi skämde ut oss vi va nära på o ramla HELA tiden hahaha om dom småungarna som va yp 6-7 år va grymare än oss hehehe så kassa vi va hahahah, me de va endå jävliigt kul heheh


Melodifestivalen


Jag bläddrade runt bland kanalerna och så råkade jag höra att dom sänder live från malmö i melodifestivalen, och konstigt nog så blev de mer intressant än va det va innan heheh, jag har inte kollat på melodifestivalen sen jag va liten så de e faktiskt ovanligt mycke melodifestival grejer detta året heheh :P
Iaf när vi kolla så tyckte jag att de va bra att agnes fick final platsen för hon va faktiskt grym, men hon som sjöng opera va inte lika bra som sarah jag tyckte faktiskt sara skulle vinna duellen mellan dom för hon va mycket bättre faktiskt .
Jag blev faktiskt lte förvånad när dom sa att malmö är känd för sin hip hop, hehe ja undrar om de verkligen e SÅ sant hmmh :/
hahaha me de va kul o sen delar av malmö som en "musikvideo" heheheh
Föresten darin har endå blivit stiligare utan sin tandställning hehehe me ja vet inte om ja tyckte om han lite bättre när han va blyg, han va lite gulligare då tyckte jag heheheh

RSS 2.0