Jag HATAR dig över allt annat!

Igår var det en riktigt jobbig dag för mig, eller inte bara igår dom senaste dagarna annars..
Jag fattar inte varför man alltid får skit när man försöker vara rättvist på det snällaste sättet man kan!
Och egentligen så är jag ruktiigt jävla dum och hjälpa någon idiot som jag hade kunnat förvänta mig att den människan hade kunnat göra nått så fuckt upp om man tänker på vad den har gjort tidigare.
Hata är verklign ett starkt ord, men så mycket som jag har tyckt om människan innan och sett honom som en bra kompis så verkligen HATAR jag människan nu!
Jag och han var skitbra kompisar för länge sen, och han va en utav mina bästa kompisar. Sen när han väl börjar bete sig idiotiskt som att till exempel när vi bestämde att vara i första maj för ett par år sen så sket han i att komma bara för att nån annan bjöd honom på lite gratis mat (dvs att man kan va så BILLIG att sälja sig sälv och svika kompisar bara för lite mat)
Sedan att han också kunnat låta en annan tjej kalla hans dåvarande bästa kompis hora utan att göra något åt saken!
Eller att ALLDRIG höra av sig FÖRUTOM när han har ett problem
Eller att gå helt tidigt från ett födelsedag och skylla på att hans pappa skulle dampa på honom om han inte kom hem tidigt och senare se en bild på att han samma kväll inte stack hem för att hans pappa skulle dampat utan att han stack ut på en FEST istället!!
Och jag är alltid lika fackad i huvudet att varje gång förlåta honom för att ja tänker på hur nära kompisar jag och han var innan, MEN denna gången var faan droppen! jag tänker alldrig äns snacka me killen i hela mitt liv för han är den billigaste människan jag vet!!!!
Kolla det som hände var att i malmöfestivalen så sågs vi och var med varandra lite då och då med ett par andra kompisar. En gång var vi där när hans ex och hennes kompisar och va där (som han gjorde slut med dagen innan!) Vi såg henne hålla en annan kille eller nått sont, så ja frågade honom varför hon gjorde så han sa att han inte visste och både jag och hans andra kompis såg hur arg han var, sen kom han till maj och sa "snälla ta maj härifrån, för ja vill inte se henne mer" så vi stack därifrån.
Efter det hade tydligen han och en utav mina kompisar blivit tillsammans utan att jag visste om det, och sen ville dom säga de på ett sååååå hiiiimla "roliiiigt" sätt att man baara "döööööööör aav flaaaaabb" och INTE AAAAALLLS blir arg när man får veta att man har tagit de på allvar medans de va ett skämt.
Han fråga maj om ja kunde fixa henne till honom, men jag sa att jag inte kunde för att jag inte vågade lägga mig i om det skulle hända mellan dom och eftersom jag vet vad han har gjort för dåliga grejjer innan så jag de hade varit bättre om jag höll maj utanför, sen fortsatte han tjata på maj om de, och till slut sa jag till honom att det inte fanns nått bra att säga om honom efter allting han har gjort och sen började vi bråka, några minuter efteråt så smsa f.d tjejkompisen till maj vad som hände, nästa dag när jag berätta till henne om allting sen sa hon att det var ett skämt. så jag blev arg seen efter ett tag så började jag med att killen också har bra sidor och inte bara dåliga, så fick jag reda på att han hade kopierat det jag och han skrivit på msn OCKSÅ desutom och att hon hade läst allting vi har skrivit, men att hon bara hade lekte att hon inte fattade något när jag snacka med henne.
Sen till slut fick jag också reda på att dom redan var tillsammans, riiiiiiiktigt onödigt att låta maj facking slööpösaa min tid på att varna en tjej som inte änns lyssnar!
och jäääkliiigt facking lööönt att slösa min tid på att oroa mig över att jag ska såra en kille genom att vara rättvis när han inte enns ser maj som en kompis eller som en människa för den delen, utan bara ser maj som ett riktigt stort skämt!
Så jääävla mycket jag har gjort för honom!
Jag har ställt upp för honom när han bråkat me sin pappa, jag har snackat me honom och ställt upp när han hade vilja ha en tjej när hon inte ville ha henne tillbaka, jag har förlåtit honom tuuuuuuuuuseeeeeen gånger efter alla fackade saker han har gjort, jag försökte få honom att inte tänka på hans ex i malmöfestivalen efter att hon gjort honom ledsen!
Och sen när någon kallade honom för puckelrygg så försvara jag honom även om jag egentligen inte bode ha lagt maj i, och sen sa jag inget om de för att inte såra honom, bara saj maj vem FAN hade gjort så om man inte varit en nära kompis bara VEM faan dååå?!
Och det fuuulaste med detta är att jag vet inte enns om han tar tjejen han har nu på allvar efter att ha sett hans reaktion på när hans ex höll på och dumma sig efter att dom gjort slut i malmöfestivalen (vilket var FÖR EN MÅNAD SEN)

FESTEN OMBOKAD TILL 6 NOV!!

Vi boka om festen till den 6 november eftersom det var lite problem med lokalen, så den kommer att vara den 6 november istället för den 25 september!!!

Eid mubarak

hejsan jag ville bara säga Eid mubarak till alla muslimer. Hoppas ni har haft en trevlig ramadan och hoppas ni kommer ha kul i bajram ha de så braa pusseelipuuuss (L)

Om biljetterna och festen

Biljetten betalas i FÖRVÄG och INTE vid dörren
Den sista dagen att få biljett eller att betala kommer bli den 22:e september!
Om inte tillräckligt många blijetter inte blir sålda tills dess så måste vi tyvärr ställa in hela festen.
Och om vi ställer in den kommer självklart dom som köpt biljetter att få dom tillbaka utav oss.
Men för att vi inte ska behöva vara tvugna att ställa in festen så ring och köp biljetter så att vi alla kan ha en trevlig bajram tillsammans =)
Vi gör detta för er skull för att alla ska få sin frihet och ha kul, men då behöver vi ert engagemang också

ha det så bra så längee =)

Pusshaaj!


Flumdag med yasmin och Azhin

Först stack jag till affären för o jobba. Just dåa var jag riktigt riktigt trött dåa, var bokstavligen nära på att sonma på hela den tiden jag var där, det var riktigt jobbigt. Men ja får vel antagligen skylla mig själv, satt och snacka med A till typ halv2 på morgonen eller nått, sen tog det ett tag att somna också, så ja somna vid typ 4 tror jag, sen så var jag tvungen o vakna kl 7 så jag har ba sovit i 3 timmar, sen dagen innan det var det ungefär samma sak, så ja tror jsg har sovit samman lagt i 7 timmar på 2 dygn, så idag ska jag försöka sova lite tidigare (och förhoppningsvis så håller jag de också)

Efter det gick jag ut på stan med yasmin och azhin.
Vi träffades i Mcdonalds för att azhin skulle äta. Just dåa orkade jag knappast öpna ögonen så jag orkade inte snacka me nån alls och jag orkade inte med att någon skojade me maj eller nånting.Men när jag väl var med dom en liten stund så flippade jag sönder mig för jag var så trött istället.
Jag tror att jag alltid blir de när vi alla tre går ut och hittar på något tillsammans eller nått :S:P
hehe Iaf när azhin hade ätit klart så gick vi till storgatan för att kolla på lite kläder och så, och när vi var i H&M så hittade vi chockrosa-färgade bandanas som vi tyckte var roliga, efter en liten stund hittade vi en chockrosa-färgad pälsjacka. Och då fick vi iden om att testa kappan och bandanasen med rsa glasögon för att se hur det såg ut.
Jasg vet inte om det var på grund av min trötthet eller om jag bara har torr humor hehe men jag och azhin stog framför spegeln och bara flabbade åt hur vi såg ut för vi tyckte de va så roligt hehevi tog så klart foto på det också för det är inte varje dag man ser sig själv i sådana kläder hehe :P

Efter det skulle vi till Åhlens för att azhin s kulle fråga om en grej, men hon hade glömt kvittot elr vad det nu var så vi sket i att gå in där och gick istället till hansa.
I hansan hittade vi en paljettklänning elr vad man nu ska kalla det, som vi testa, jag tyckte den var skitfin så jag funderar faktiskt lite på att köpa den för jag behöver endå något nytt att ha på fest och så, så det kanske e lika bra ja köper den? jag får vel tänka på de o sen se.

Sedan gick vi hela vägen till entren för att slösa tid, så att vi inte tänker på att vi inte kan äta.
Där kollade vi också på kläder, försökte se om det fanns nån annan pajlett kläning som var finare, men det gjorde det inte, sen stack vi snabbt till affären för o hämta min dator och sen stack vi hem efter det, så det var faktiskt roligare än vad jag haft på ett tag hehe (ska försöka lägga in bilder när yasmin skikar dom till mig hehe)

Men men nu får ni ha det så bra så länge sötnowsar
Pusshaaj (L)


Hur vet man?

Äligt taltat, hur vet man när man har hittat den rätta?
Brukar man alltid veta de från första gången man rör vid personen så som dom visar i sådana 80- 90-talsfilmer
Eller är det bara något man känner av, eller är det någonting man får jobba på, typ att man liksom får va me personen i ett år elr mer för o lära känna den personen, och bli van vid den förens man vet?
Eller man kanske inte fattar att det är fel person förens dagen man ska gifta sig med personen
Eller ännu värre kanske när man väl förlorat personen som man egentligen borde ha varit med.
Tänk om man har haf den rätta hela tiden vid sin sida utan att veta om det och bara för de ta någon som man inte alls borde ta egentligen.

Det känns nästan som att hela är en chansning, som att spela eller nått man chansar på ett nummer eller färg eller vad det nu är, man rikserar stort på att förlora MEN det finns endå en chans att man väl vinner också, dom som har tur vinner direkt, andra som har lite mindre tur får spela ett par rundor för att sedan vinna. Det är samma sak med att hitta den rätta, man blir tillsammans med någon och rikserar stort att bli sårad, men chansen finns också att man hittar den man vill va med i hela sitt liv.
Vissa hittar den efter första försöket, medans andra får va tillsammans med ett par stycken, eller helt enkelt vänta ett tag förens dom hittar sin.

Men det är verkligen mycket lättare sagt än gjort att man ska chansa, för om man förlorar på nått sådant så är det inte bara pengar som står på spel utan också en själv, och om man gör ett misstag så kanske man helt och hållet förlorar den man egentlígen borde vara med..

Hmmh, mkt att tänka på..

Nu när jag har skrivit av mig lite så ska jag gå och kolla på film elr nått så ni får ha det så bra så länge
Pusshaj! =)


fotverk som satingen efter danmark! =´(

Guuud vad jag har ont i fötterna!!
Gick runt heeela danmark och sökte efter jobb i högklackar.
Jag är riktigt dum i huvvet! det var meningen att jag skulle ha på mig högklackat, men att jag skulle ta me mig låga skor bara OM att i fall jag inte skulle orka fortsätta gå i dom högklackade, MEEEN så smart som jag var på morgonen så glömde jag totalt bort att ta me mig dom låga skorna, så jag fick ståå ut hela dagen med dom höga (förutom en liten stund då ja fick låna sarahs skor)
Fiiiiiiiifaaaaskike vad det gör ont nu asså!! :(:(:(

Jah och någon större lycka med jobbsökandet var det heller inte, man gav ut typ tusen cv:n till olika butiker och resturanger osv. och nästan allas svar va "vi vet inte om vi har just nu/vi har inget just n,men du kan gäärna lämna cv!"
Blöäh blir så trött på sonna grejjer.
jag kommer fan alldrig få jobb igen juuh :(

ajja ska sitta o ta de lite lugnt nu, kolla på nånting elr nåt..
ha de så bra så länge..
pusshaaj!

släkmiddag + danmark

Var egentligen inbjuden till en middag hoss min faster idag där alla släktingar skulle komma, men jag stannade hemma istället, det känndes som att jag behövde vara själv ett tag för att vila ut mig lite.
Jag var riktigt spänd och arg på alla på morgonen, men nu känns det som att man är på bättre humör nu nä man bara har tagit det lite lugnt för en gång skull

Imorgon blir det danmark med sarah och thilde då da!
Vi skall träffas vid 8 elr 9 tiden i centralen, oh gosh hade verkligen behövt min mobil nu för att mer exakt ta reda på vilken tid det var :(:(:(
ajja får vel försöka få tag på dom på morgonen eller något för o vara säker antar jag, och försöka öppna min mobil i ett ögonblick för att få deras nummer igen

Har riktigt ångest, haha jag vet att de e sjukt men mobilen är som en del av mig, om den inte finns med så känns de ba som att någonting fattas hela tiden

nu ska ja sitta me syskonen lite så ni får ha de så braauu så länge
pusselipuss på er!

Mobilen är sönder

Min mobil slutade fungera nästan heelt idag efter att jag tappade den i lite vatten så om jag inte svararpå sms eller samtal så vet ni varför, ska försöka skaffa en ny så fort jag kan för ja tror inte denna går att laga mer :(
och så får min fina mobil vila i frid (F) :(


BILJETTFÖRSÄLJNINGEN ÄR NU ÖPPEN!

Vi ville bara medela att biljettförsöljningen är nu offeciellt öppen!
Så ring och köp era biljetter idag! =)

För mer info och biljettköp kontakta:
Thilde:0739 16 04 15
Nora: 076 55 209 67
Yasmin: 073 694 28 83

Ha det bra så länge
pusshaaaaaj!

I bibblan och fixar biljetter

Hellu Hellu!


Sitter i bibblan med thilde yasmin och azhin för att göra biljetterna till festen haaha jag och thilde tog lite bilder medans yasmin och azhin stack ner och lämna oss med deras saker hihi XD Säger till när de e klart me biljetterna!

ha de så bra så länge pusshaaj!

Imorgons att göra lista

1. Ska ha ett möte i arbetsfamedlingen kl 13.00
2.Gå till affären för att möta upp min mamma
2. Gå ut på stan med min mamma och min syster
3. Ha ett möte med thilde och yasmin angående festen
4. Göra ett par ärenden i bibblan
5. Ringa och fråga ett par stycken om uppträdanden och sådant

Och allt detta ska vara klart innan Det känns som en riktigt stressdag imorgon hehe hoppas verkligen ajg hinner med allting nu! :O
hehe ajja me ha de så bra så längee
Pusshaaj! =)


Svar på fråga om festen

Från
Hej och tack för inbjudan.
Undrar dock, är det bara tjejer som får komma in på festen? Täcker ni för fönster osv? Så att beslöjade tjejer hade kunnat ta av sig slöjan?
Hade kunnat tipsa en massa andra tjejer om festen men skulle gärna vilja veta lite mer om hela tillställningen först. :)


Svar:
Festen kommer att vara på femte våningen, vilket gör att ingen där utanför kommer att se vem som är där inne, så det finns möjlighet för beslöjade att ta av sig den om dom vill.
Anledningen till att vi gör denna festen överhuvudtaget är att tjejer ska få deras frihet att ha kul och göra vad dom vill utan att oroa sig över att en kille närsomhälst kan komma in i rummet, och därför kommer inte att vara några killar över huvud taget på festen
Tipsa så många du vill hehe och fråga gärna mer om det är något annat du undrar över =)

Hoppas vi syns där ;P

ha det så bra så länge
Pusshaaj! =)

A ska komma tidigare än planerat :S

A ringde mig igår och berättade att han skulle på ett möte denna torsdagen kl 8.00 som egentligen skulle tagit minst ett halv år att över huvudtaget få tag på, vilket betyder att han kommer komma mycket tidigare än vad alla trodde han skulle göra. Jah ungefär om bara två månader om allting ska gå som det ska :S
Jag blev faktiskt riktigt chockad när han sa det till mig, och jag vet inte om jag ska vara glad ledsen eller orolig över det.
Jag trodde jag skulle bli glad, men nu när det väl har hänt vet jag inte längre :/

Men men, man ska ju typ tänka positivt antar jag så antar vel att ja bara får vänta och se vad som händer...

Nu ska jag kolla på idol i nätet o skratta lite hehe så niu får ha de så bra så längee
Pusshaaj! =) 


Afficher och broshyrer

Idag skulle jag och thilde egentligen åkt till danmark, men vi strunta i det och försökte istället hitta någon som kan skriva ut afficher till oss, och yasmin ringde och frågade efter det med vattenpiporna.
Det finns fortfarande mycket att fixa men Om allting går som planerat så kommer detta bli den feestaste tjejfesten i hela malmö XD


The Ladies Golden Night



The Ladies Golden Night hejsan, salamu alaikum och marhaba till alla tjejer. Vem du än är och vart du är kommer ifrån så är du välkommen till en origentalisk natt påför att fira Bajram tillsammans med oss. vi kommer bland annat bjuda på matbuffé, kareoke dans, show och mkt.... mer. detta sker den 25 september från klockan 18.00 till 00.00 och det kommer att ta plats i Ystadsvägen 46 i malmö
Förköp är 100:-

Ring oss för mer info och biljetter:
Nora: 076 55 209 67
Thilde: 073 91 604 15
Yasmin: 073 69 428 83

Wieeesh Lokal äntligen hittad! XD

Hellu hellu!



Nu har vi äntligen hittat lokal där vi kan göra tjej festen som jag yasmin och thilde har planerat
Jag var rädd att vi alldrig skulle hitta en, men nu när vi har det så ser det väldigt ljust ut hehe
Lokalen var väldigt rymlig, och mysig, det såg redan orientaliskt ut men så klart så finns det fortfarande mycket att göra innan festen hehe
Det finns exempelvis en tv som gör att vi kan ha kareoke, sen har vi bord och stolar och bort där man kan sitta och äta från vår orientaliska buffé som där det bland annat kan vara dolma, kubba, temman beryani, tabole och många andra goda grejjer.

Det var sjukt hur vi fick den, för vi hade ringt runt till riktigt många lokaler, men alla hade gett oss samma svar, och det var att antingen upptaget just den 25:e september (vilket är den dagen vi vill göra det på)
eller så var den för liten för ett för dyrt pris, så vi var över nära på att ge upp.
Men sedan snackade jag me goran igår och han påminde mig om vart jag och han gjorde vårt födelsedag tillsammans för flera år sen, han tippsa mig om att åka dit och fråga. Och även om jag anade att jag skulle få samma svar så åkte vi dit och försökte endå, och det va faktiskt tur för annars hade vi nog inte hittat nån alls :P
Den är vid Ö&B i Ystadsgatan 46

Nu gäller det bara för er att ringa och boka biljetter till det hehe ni kan antingen gå in i facebook och anmäle er till evenemanget http://www.facebook.com/friends/?ref=tn#/event.php?eid=159931221398

Eller ringa oss såklart

Ha det så bra så länge Pusshaaj


Lokal sökes

Idag ska jag gå runt och leta efter lokaler för att jag verkligen behöver det så fort som möjligt
Hoppas verkligen jag hittar en idag

Wich one would you choose?




If you had two choices of how u could pick your life partner
You either choose with your heart and then expect alot of happiness with alot of pain
Or
You choose with your mind and then live neither with happiness or with pain
Wich one would you choose?


Allt ställdes in

Idag blev det helt andra planer än vad jag trodde.
Fikan med thilde och patrik belv alldrig av eftersom patrik inte kunde, och jag och thilde orkade typ inte dra till stan, sedan skulle jag och shad ut istället men sedan kom det upp en annan sak jag skulle fixa så det blev alldrig av heller

Film marathon med plattat hår

Gud vad tråkigt väder det har varit nu dom två senaste dagarna, man har inte kunnat göra någonting förutom att sitta hemma, det är nog mest därför jag inte har skrivit på dom senaste dagarna. För att det blir ganska så uttråkade att bara skriva om att man inte gör någonting om dagarna förutom att ha ett film marathon, vilket jag har haft från igår till idag typ.
Jag fick ett riktigt sug på att kolla på romantiska filmer från 90-talet som till exempel sleepless in seattle, gracies choice, och my best friends wedding och så vidare.
Jag snackade också lite med mulle idag när jag vakna, vilket jag faktiskt inte gjort på ett tag nu.
Jag har också pratat lite med A i telefon ett par gånger, har inte snackat me honom alls mycket på sistånde så jag saknar honom riktigt mycket, speciellt nu eftersom vi alltid brukade prata på kvällarna..

Det var länge sedan jag plattade mitt år så jag gjorde det idag för att minnas hur det såg ut när det är plattat hehe, imorgon kommer det endå förstöras bara för vädret så jag tänkte att det är lika bra jag fotar det nu innan det förstörs hehe


Imorgon ska jag ut och fika med thilde och en killkompis som heter patrik, och sedan efter det så ska thilde sova över hoss mig så vi ska typ ha en tjejkväll, vilket säkerligen kommer bli kul.
Jag ska verkligen försöka uppdatera oftare med bilder eftersom det känns som att jag blivit väldigt kass på att göra det på sistånde.

Nu ska jag gå och sova för jag känner mig jätte trött, så ni får ha det så bra så länge natti nattii
Pusshaaj!

Tråkiiiigtt!!

Idag är det verkligen en sådan ångest dag dä allting är tråkigt och det verkligen inte finns någontingatt göra över huvudtaget, så jag kommer snart explodera så tråkigt jag har!!

vad som komma skall

hellu hellu!

Idag känns som en riktigt tråkig och vanlig dag, inget speciellt har hänt än så länge, mår ftf dåligt, sitter i affären och luffar som vanligt, och ska försöka dra till arbetsfamedlingen idag eftersom ja inte han me det igår, sedan får jag vel se hur dagen går till efter det.

Ajja nu ska jag dra och möta upp thilde för att gå poch skriva upp mig så ni får ha det så bra så länge
Pusshaj!

"fjortisbloggare"- verkligen korkade eller hemligt smarta?

Tänkte faktiskt på en sak medans jag skrev den förra inlägget och eftersom jag inte kan sova så är det vel lika bra jag skriver det här och det var dom blonda tjejerna som snackar om hur fint deras hår är och så vidare, jag förstår faktiskt inte varför folk verkligen tror att dom tjejerna är så på riktigt.
För dom har ju själv sagt att dom provicerar bara för att folk SKA störa sig på dom för att kunna kolla på deras video mer och mer och sedan såklart börja läsa på deras blogg för att sedan på så sett få pengar utav det hela.

Så om man tänker efter så är det egentligen så att alla människor som stör sig på dom tjejerna och dom som komenterar grejjer som egentligen ska få dom att sluta är faktiskt dom som gör att tjejerna tjänar pengar för att BARA leeka dum i ett par videos.

Det jag vill komma fram till är att hur "dumma" dom än ser ut att vara så tror jag faktiskt att dom flesta av dom är MYCKET smartare än vad man tror om dom verkligen tänker så som jag beskrev. För om man tar hon som alla tycker låter som en hamster elr va det nu är amandraofsweden elr nått sont tror ja hon heter, det har till och med spridits ut en video som bevisar att hon INTE snackar så egentligen, att hon inte säger *mh!* efter varje ord och att hon INTE är seriös när hon håller på så. Så man borde verkligen tänka efter ibland om dom verkligen är så på riktigt eller om dom bara fejkar det innan man börjar störa sig på dom =)

Ajja men nu när jag har fått det ur maj så tycker jag nog det verkligen är dags för mig att sova hehe så ni får ha det så bra så länge, natti natti Pusshaaj!

lugn kväll

Har precis kollat klart på den nyaste bring it on som var lite överdriden då och då men var helt okej annars..

Nu har jag inte en blekaste aning om vad jag ska göra, jag måste egentligen sova nu för jag ska vakna tidigt imorgon men jag kan inte eftersom jag har druckit för mkt cola så jag är för pigg för att sova just nu :S :P

Jag måste verkligen få ett jobb igen så jag har något att göra om dagarna, så att jag kan få lite sömn om nätterna :/

Ajja ska luffa runt lite i nätet och sedan sova kanske ha de så bra så länge
Pusshaaj!


dagens händelser 01/09-09

hellu hellu!

Jo det var så att egentligen så skulle vi åka till arbetsfamedlingen för att jag ska skriva in mig igen, och för att rätta till våra CV när thilde skulle komma dit, men sedan när hon kom så bestämde vi att vi bara snabbt skulle till entren för att kolla om dom skorna jag vill ha har kommit än eller inte, och seedaan åka till ams.
Men när vi väl var där så glömde vi bort tiden genom att gå runt och kolla på kappor istället (eftersom vi båda behöver det till vintern), och när vi väl kom på det, så hade ams redan stängt så det var inte så lönt att åka dit dåa. Så vi fortsatte gå runt men ju mer vi gick runt desto mer irriterad jag blev eftersom alla dom kapporna jag testa var för stora.



Sen så fastnade en person som vi såg där i mitt huvud för jag vet om att jag känner igen människan från någonstans men vartifrån har jag ingen aning om, och jag blir så frustrerad när sådant händer :/
Ajja men skit i det nu, När vi väl hade gått runt lite så kom vi på att pink and purple i triangeln brukar ha kappor mindra storlekar så vi bestämde oss att dra dit istället, men att vi skulle äta innan det.
Så vi tog oss in till stan oc åt i china box sedan kolla vi där men så klart så fanns det inte nånting som passa mig där heller, sedan såstack vi hem efter det för jag hade så ont i magen att ja knappt kunde stå upp...


I affäreen igeen

hellu hellu!



Nu sitter man då här i affären och luffar ända tills klockan blir 2 elr nått, och inte har så mkt o göra förutom att äta elr något.
Detta är första dagen jag inte fastar i ramadan, mår inte alls bra, plus mina föräldrar ska till göteborg idag och mina syskon fastar nästan alldrig endå, vilket betyder att ingen kommer göra de idag, så de är nästan inte ens lönt jag gör det heller..

Så jag fixa ett par mackor till mig själv och lite kaffe, blev jätte sugen på det när jag såg att vi hade det i affären, för det var verkligen länge sen jag drack de.

Lukten av det påminner mig faktiskt lite om när jag bodde i göteborg, och det kanske är bara för att det var där jag började tycka om det elr något hehe jag vet inte ajja men ni får ha det så bra så längee Pusshaaj!


Jävla imorgon! :(

Jag fick nyss reda på att jag är tvungen att dra och jobba i affären imorgon på morgonen "wihoo" NAAAT
Så de blir att ja måste vakna tidigt (altså ingen sovmorgon) PLUS att jag inte kommer kunna va me thilde som planeraat, faaan dagen går redan dåligt, och den har inte ens börjaat än!!!
Riktig ångest har jagnu faan!:( :( :(

ajja sont e livet antar jag...

Ska gå o sova nu :( ha de bra så längee natti nattii

Pusshaaj!


RSS 2.0