Shan the man

Sarahs födelsedags överaskning var biljetter till shan the man
vi kanske hade gjort att överaskning blivit lite för stor än vad den var heheh
Men jag hoppas faktiskt att hon hade kul för jag tyckte i alla fall att vi hade kul och det var roligt att kolla på honom heheh :P
Det var faktiskt roligt att se honom live för första gången istället för att kolla på honom på tv elr nätet.

My first real crush seen today

What if happen if you saw your first true love (crush) five years after..
What would you do?
Or think about?
What emotions would come upp?
how would you feel?



I apparently did every thing i could to just go back to the place i saw him in,
just so I could get at second glims of him
Alot of things came up in my mind like first i thaught that It coulden't posebly be him but when I looked closer
 I was 100% shore.
Then i woundered if he saw me or recognized me.
 After that i started to think about how long time it had passed from when I last saw him I think I was embarasing because i kept looking all the time to be shore and by that time i did that all the memories about when I was seeing him every day and all the things i thaugt i would do by the time  "i become 18" and see him rushed in to my mind, like it was only yesterday.
I realy wanna know if he saw me and if he knew me.

The stangest thing happend before that, and that was when I was in the other half of the city I saw a guy that i thaught looked like him and thaught it was him from the start, but then when I saw the real one I figured out that I allmost forgot how he looked like until I saw him today right outside the entré shopping center with his friend as if he were there every day wich i doubt very very mutch since he dont even live in here.

I could not stop similng after words even though i did'nt talk to him or something like that it was the wierdest most exiting most scary moment in a realy realy long time and I loved every second of it even if it did'nt last more then maybe 10 sec.

I can noot belive that after all this time I see him again after FIVE years.
And that I was 13 or 14 when I saw him for the first time, and trust me it did not loke like love at all haha so do not think we where togheter he was just my firt real crush!

Well you never know then your crush might turn upp in the future cuz it realy does come when yur truly least expect it
But It was fun while the moment lasted! =)

26.05.2009

Idag har det inte hänt något speciellt, jag jobbade i affären, sen åkte jag hem och duchade och bytte om, för att sedan åka till stan för att först fixa mitt cv och sedan möta upp en person, men sedan var det så att dom ända som var hemma var jag och min yngsta lilla syster yasmin som var hemma så jag var tvungen att ta med henne ut för att hon inte får vara själv hemma. Personen som jag skulle ut med hörde endå alldrig av sig vilket kanske var bäst eftersom min lillasyster var med mig.
När vi var ute så åkte vi först till biblan för att fixa mitt cv, vilken blev lite halvt katastrofalt , men jag orkade ite bry mig mer och jag var hungrig så jag bara ändrade lite på den så att vi skulle skynda oss och äta. Nu ångrade jag lite eftersom det finns vissa saker jag inte alls vill ha med kom med och ett par saker som jag ville ha med inte kom med, om ni förstår vad jag menar.
Iaf efter bibloteket gick vi till Mcdonalds, där jag köpte en happy meal till yasmin och själv köpte en fiskmeny som vanligt.
När vi hade gjort det så gick vi till den bakre delen av mcdonalds för att äta, och där såg vi shad och media.
Vi hälsade och så, sedan satte dom sig hoss oss för att prata lättare. är dom lade märketill att yasmin hade fått en hello kitty leksak med happy mealet så ville dom också ha happy meal för att både älskar hello kitty, det såg lite barnsligt ut men endå komiskt.
Nu sitter jag hemma med shad yasmin tar det lugnt framför datorn, och skall snart (om jag orkar) gå och förbereda lite inför imorgon för då är det danmark som gäller ! :)

Syrrans födelsedags present

Det är så att det är min syster sarahs födelsedag på fredag. Och i hennes födelsedag har jag och min andra syster planerat eller gjort någonting som kommer bli sarahs födelsedag present.
Jag vet inte om hon redan vet vad det är eller om hon fortfarande inte vet, men försäkerhetskull så kommer jag inte skriva vad det är förens hon redan vet vad det är till hundra procent.
Men det kommer bli överkul om hon inte vet i alla fall, och allting kommer märkas på fredag XD
Så vi får vel se vad som händer då! :P

Saras studentfest XP



Igår var jag på saras studentfest. Man innan det gick jag till yasmin för att fixa till mig dom sista detaljerna dvs mitt hår til exempel och sedan skulle vi möta upp rusul och rasha och så en tjej som heter nora för att sedan gå dit tillsammans.
När vi var där så satt alla och lilla sara var inte där än hehe men sen när hon väl kom var det kul för vi dansade över mycket och åt och sådär så det blev endå lyckat faktiskt heheh :P Jag gillade mitt hår över mycket för det blev skiitfint tycker jag XD




Mammas samtal på en söndag morgon

Vi har hört ifrån min mamma ett par gånger nu så det är skönt att veta att hon har kommit fram säkert.
Men en sak som var jobbigt var att hon ringde idag klockan 8 på morgonen för att ge oss hennes nya irakiska nummer. Hon ringde till min mobil.
Men hon gjorde inte det utan istället började hon snacka om att vi skulle ta hand om jasmin osv, efter det fick jag helt plötsligt snacka med en utan mina kusiner och ett par utav mina fastrar.
För mig va det inte tid för det för att jag var knappt vaken, jag ville bara höra att mamma var okej och få numret som hon sa att hon skulle ge maj, och sedan gå tillbaka och lägga mig igen.
hahaha men det var så typiskt mamma att låta hela släkten snacka med mig JUST när jag precis har vaknat hahaha :S:P

Mamma har åkt nu..

nu har min mamma åkt, hon skulle på planet kl 7 och ska typ vara framme kl 4 på eftermiddagen, så nu gäller det ba att hoppas att allt går bra och att hon kommer fram i säkerhet.

Asså det känns redan tomt utan henne, även om det bara gick två timmar sen jag vakna och hon inte var där, och jag saknar henne redan.

Jag kan inte fatta hur alla vi kommer klara oss utan henne :S:P

Men jaja endå hon kommer säkert ha kul för hon kommer träffa sin mamma som hon inte har sett på 16 år, jag hade alldrig kunnat tänka mig att vara borta från min mamma så länge så det är faktiskt bra att hon gick endå...

problem...

Det finns så mycket grejer som snurrar runt i min hjärna som att
 - mamma ska åka över imorgon till Irak i en månad vilket jag inte alls vill hon ska göra för guud vet vad som kan ända henne där
 - Pappa ska åka till kurdistan om typ 2 veckor och stanna i ca 3 månader vilket jag inte alls vill för att för det första tänk om nått händer honom, för det andra vem vet om de kommer bli längre tid (eftersom han ska dit och jobba) och för det tredje jag vill inte vara den äldsta i huset som kommer få allt på sig om något händer.
 - Affären ska säljas, ingen aning  varför) så jag kommer vara tvungen att kämpa hårdare för ett jobb, och under tiden inte ha någonting att göra om dagarna.
 - Det kommer inte bli nån resa för mig i sommar som jag egentligen hade tänk
 - Jag vet fortfarande inte vart eller vad jag ska plugga på nästa termin
 -  JAg har fortfarande inte fått ett annat jobb
Resten orkar jag inte enns ta upp, så det är därför jag inte har skrivit så mycket på sistånde

Bad actions

Det snacket som vi hade i simningen om hur snabbt och plötsligt folk dör och hur skumma saker de händer med dom precis innan dom dör eller i begravningen, som till exempel att dom vaknar uppoch säger eller gör någonting och sen dör igen fick mig att tänka efter hur snabbt man verkligen kan dö.

Tänk att min allra sista dag som en levande människa kan vara just idag. mitt sista andetag kan kommer precis nu, när jag skriver i bloggen. Det kan veerkligen hända när och var som hälst!
Och sedan när man är död så kan man inte göra någonting åt sina synder utan allt man har gjort kommer man plågas över i all framtid utan att få en andra chans.

Det fick mig att verkligen tänka efter allt jag har gjort och att var ända liten sak man gör kommer räknas.

En annan skum sak är, varför jag just hörde dom historierna och folk i deras gravar osv just när min mamma ska åka till en plats som just nu är en utav dom farligaste ställena i världen vilket är Iraks huvudstad bagdad.

Jag vill verkligen inte alls att hon ska åka, jag är riktigt skräckslagen över ens tanken på att hon skall vara där, och så länge som en månad också guuud snälla asså hur ska jag kunna klara av att hon är där i en månad, hoppas verkligen verkligen ingenting händer henne när hon är där. Asså jag tror jag kommer börja be när hon åker dit.

Tillbaka till poängen, jag kommer nog försöka förbättra mina handlingar och mig själv hade jag tänkt. För det kanske inte lönar sig nu men det kommer säkert löna sig i framtiden. För även om man inte gjort för mycket, så kan man endå tänka hur många gånger man har snackat skit om någon, eller hur mycket man svär och sådär.
Tänk att även om man bara ändrar sådana småsaker med sig själv så kommer man bli en mycket bättre människa än vad man tror.

Sista dagen i simningen

Idag var det sista gången vi hade simning, och det var kul för vi satt och snacka om sökhistorier och sådan när alla hade gått och när vi hade städat undan allting, vilket var jätte läskigt för att etfer det vågade jag inte gå någonstans själv i simhallen.

Det känns verkligen skummt att det var sista gången för att jag har vant mig väldigt väldigt mycket att vara där varje helg, att det nästan kommer kännas konstigt att inte vara där nästa helg.

Plus så är alla som jobbar där jätte trevliga och roliga att vara med, och även om vissa inte lyssnar över huvud taget så är det också kul att se dom lära sig, och ha sådan frisimning lite emellanåt.

Huvudsaken är att jag kommer sakna det stället för att var verkligen kul att jobba där =)

En hemlig beundrare

(om jag haft en hemlig beundrare o dennes tankar)


NORA.

För att beskriva denna skönhet måste man förstå hennes ljuva personlighet och självständighet.


Speciellt självständighetet är en stor del av söta noras glada beteende och man ser hur hennes glöd strålar ut som tusen stjärnor.


Ta bara till exempel hennes dag idag.

Idag är det simning som gäller, vilket är en av Noris passioner i livet,
Ser man henne bland vattnet tror man att det är en storslagen vacker delfin som mästrar vågorna med en otrolig fart och sensuell smidighet.

Fast idag står Nora för inlärning och bevakning. Denna skönhet ska guida och även rädda livet på folk som annars hade varit ohjälplösa i ett förrädiskt vatten. Detta heroiska beteende är ett av många kvalitéer bland dennes skönhets egenskaper.


Med denna heroism kommer dessutom omtänksmanhet.

Lärandet sker med en väldigt stor omsorg för de som ska lära sig simma. O även om den vanliga individen hade tröttnat på alla som inte lyssnar och plockar undan efter sig, står Nori storslagen med ett leende på läpparna och ett konstant glatt humör och försöker göra det bästa med situationen.  


På tal om hennes glada humör.

Glädjen som sprids från hennes leende kan beskrivas som en vacker solnedgång som tar sig fram över natthimlen, vilket frambringar en fantastiska känsla och påverkar allt och alla. Man blir helt enkelt upplyft och allt känns plötsligt mkt roligare och glädjande.


Glädjen syns tydligast i denna ljuvlighets små söta leende läppar, men även i ögonen speglar sig glädjen och hoppet. Ögonen kan beskrivas som stora vackra mörka Oceaner som man kärleksfullt drunkar i. O tittar man noggrannare ser man denna ljuvliga själs glöd och eld spegla sig, ty ögonen är själens fönster.  


Vid denna närhet märker man en ofattbar underbar doft, en doft av saknad och längtan. Noris ljuva doft är en doft som man påminns av när man ser glimrande röda rosenbuskar i en storslagen o magnifik blomsterträdgård.


Med ett glädjande beteende kommer ju även skrattet.

Denna sköna ljuvlighets skratt kan beskrivas som vackra noter spelandes av musikens mästare han själv. En ofattbart härlig känsla sprids när dessa musikaliska ljusa toner hörs. Noris vackra ljusa röst speglar kvinnligheten hos henne på ett väldigt sensuellt och vackert sätt. Det är som en pusselbit som verkligen passar hennes personlighet och glöd..


Nora, ändra dig aldrig, du är ljuset i mina ögon!

Saknar dig o ditt glada sätt, o dina söta små mangaritningar.

Om jag existerat hade du varit glöden och lyckan i mitt liv.


When I hold your hand in mine
My heart has special glow
Knowing that we walk in life
Sharing love's shadow


http://www.youtube.com/watch?v=yvW86xIT3cQ




257527 344 367 255843


Syrran stör saj som faan!

Shad sitter precis brevid mig och stör skiten ur maj BARA för att kunna få nämnas i min blogg haha så nu får hon de så att hon kan hålla käften haha omg ja kommer slå henne snart! :S:P lilla al fadji wanna be haha men utan att lyckas kommer snart ta självmord om hon inte slutar hehehe :S:P

Systemkameran här =)

Äntligen är systemkameran som vi ska låna från kusinerna här nu är det bara kvalitetsbilder som gäller ;D:P hehe
Det var länge sen jag fota med en system kamera så de kommer att bli kul att fota med en igen =)
Ett par bilder kommer tas imorgon så jag lägger in dom om jag orkar.

Simningen

har typ precis kommit tillbaka från jobbet, och jag håller på att äta nu, jag kan faktiskt inte fatta att imorgon är sisa dagen på simningen, man har blivit så van vid att vara där varje helg att man helt plötsligt tycker det är konstigt att itne vara där längre. Men imorgon så kommer vi få en extra timme själva i basängen till oss som jobbar där altså vilket kommer bli kul förhoppningsvis så jag längtar endå till imorgon =)

Ätnligen rätt storlek! XD

Äntligen hittat rätt storlek på mina skor wieeeh hehehe XD
Nu kan jag ha på mig dom utan att tänka på att dom e för små eller att dom kommer göra ont hehehe :D
37:or ska det vara och inte mindre, så jag mååste tänka på de istället för den "majoriteten" som sa att jag skulle ta 36:or :P
ajja imorgon e de jobb i simmningen och det är sista helgen, så gå dit medans ni kan för på söndag e de sista dagen haha för er vill bada elllor nått i ett tjejbad
Nu ska ja dra o snacka me mammsen och sysskonen hehe så ni får ha de så bra så länge pusshaaj!

fel storlek :/

Stack till jägersro för att byta storleken på mina skor för de kändes som att dom va för små när jag kom hem, men dom hade inte min stolek så hon ringde till caroli för att se om dom hade det där, och som tur så gjorde dom det, men problemet är att när vi var i bussen på väg dit så skulle jag kolla för säkerhet skull att kvittot va där, och det var typ tur att ja gjorde de, för tydligen så var den inte där :( så vi åkte hem istället och jag kan inte byta storlek förens imorgon :(

För mycket onyttigt idag tror jag..

Jag tror jag faktiskt åt för mycket godsaker idag, och typ nästan ingenting nyttigt.
Det ända nyttiga jag åt var spagetti och köttfärs såsen som mamma hade gjort, och (om detta äns räknas som nyttigt) en son vegetarisk grandiosa pizza.



Och typ allt onyttigt hmmh hahah choklad me banan som jag sa innan, marabou, daim, och sådana som är som kanelbullar men mindre, va hette dom... oh juste gifflar, grymt mkt cola, smågodis lite då och då i affären och ett par andra saker som ja inte riktigt kommer ihåg just nu (A)
Jag maxa verkligen med onyttigheter idag, och det är nog bara för att jag inte är hemma vanligtvis jag är ute nästan heela tiden. först till affären sen till att söka jobb eller ut me en kompis eller flera, och även när ja brukar va hemma så brukar ja röra på maj hela tiden, typ dansa, testa kläder, träna med sarah osv.



Jag är inte alls van vid att sitta och kolla på nått program eller sitta vid datorn en heeel dag, men när jag väl gör de så mååste jag stoppa i maj godis och grejjer, egentligen har jag ingen aning varför men de känns nästan skummt om jag inte gör det hehe för de brukar bara vara i typ nån timme och sen ska någon utav mina syskon eller min pappa ha den, så de e min "paus" kan man saja.



jag har säkert gått upp nåra kilon bara av idags ätande, och jag som tänkte i affären att jag ska försöka att inte äta onyttiga grejjer och börja mer me typ frukt o grejjer, men det där lyckade bara tyvärr i några timmar :$
Nämen ärligt nu måste ta de lugnt me de ja äter annars kommer jag inte må så bra senare i livet :-/

Real world frossa + Banan med choklad

Jag satt och kolla på jag vet inte hur många avsnitt på the real world efter arr jag hade kommit hem från jobbet och skrivit i bloggen, efter det blev jag sugen på något gott, så jag värmde upp lite marabo chocklad och delade en banan och så när chokladen hade smällt så doppade jag in banan bitarna och sedan tog ut de och åt det, och det var verkligen över gott hehe lilla jasmin såg vad jag gjorde och hon ville också vara medså hon åt med mig.
Efter det va ja uppe me mina syskon o testa lite kläder o såå och så nu ska jag dra igen för o hjälpa min syster arah med dansen hon ska uppträda imoron så ha d brauu så längeee!

Sjukling?

Asså det känns som att jag håller på att bli sjuk, när jag vakna upp var jag tröttare än vanligt, och så va ja förkyld och hade ont i halse, sedan det med att jag shad berkay och goran skulle ut blev inte av så detta kommer bli en riktigt slö och tråkig dag känns det som...

Nova lund med gänget

Igår ringde berkay mig för första ggn för att fråga om vi kunde dra ut på stan tillsammans för att kolla på grejjer och shoppa och sådär, för att han ville köpa kläder och ville att vi skulle hänga med, så jag frågade shad och thilde om dom ville, shad hängde med men thilde kunde inte.
Först skulle vi åka till stan i malmö, men sedan så frågade shad goran om vi kunde åka till nova lund eftersom han har körkort och så kunde vi hjälpa till med bensinen så de inte blir för dyrt för han, så dom skulle komma till videdal för att sedan åka dit.
När jag och shad hade redan bytat om och var klara och allting så hade berkay inte enns hunnit dra till goran för att kunna komma till oss så vi väntade på dom hemma, vilket är konstigt för att det är alltid tjejer som är försenade och inte killar men idag var det tvärtom, när vi ringde dom typ andra gången så hade dom så klaart tappat bort sig och inte hittat vägen till där vi bodde haha så shad fick snacka me dom och förklara vägen för hon är bra på sont.



På vägen dit satte vi på hög musik och sjöng med till de vi kunde, och flippade lite , och så klart gick vi vilse och fel lite då och då hahah.

Men när vi var där så gick vi runt i affärerna så märkte vi att berkay och shad har samma klädsmak hehehe det var övergulligt att se berkay tar tjej kläder och ba shad kolla e nt denna fin haha sen hon ba joio endå faan, sen e de tvärtom med shad att hon också säger samma sak om killkläder till berkay hahaha :P



Sen när vi gick in i en killaffär som heter jack & jones så såg vi en chockrosa killtröja som shad tyckte var fin, jag tyckte den va lite överdriven, så goran typ tvingade berkay att prova, och det gör han på ett sätt som är allt annat än diskret hahaha han skriker på honom, tar "stryptag" och slänger tröjan på han enda tills berkay gick med på det, och medans han gör allt detta står jag och shad och flabbar ihjäl oss heheh :P
När berkay väl gick in i omklädningsrummet så började goran dansa från ingenstans med shad, typ son kurdisk dans, shad försökte hänga på så gott hon kunde och flabbade på samma gång och jag flabbade skit mkt för han såg skit allvarlig ut när han dansade hahahah :P



När vi gick mot affärerna och jag stog vid goran så flippade jag och sa att jag va längre än honom, och då sa goran att jag inte va de utan att han var längre än maj. Och då mätte berkay oss och sa att vi va lika långa. När shad kom så nämnde hon att jag har klack, så började berkay flabba men goran hörde inte de, så han ba till berkay "asså sluta flabba fan klart jag är längre än henne" och då blev det ännu roligare för sen höll berkay på me han o sa "näee hon e längre" hahaha och då skyllde goran på att jag hade volym i mitt hår och att de va DÄRFÖR det såg ut som att jag var längre. hahaha de var inte förens senare han kom på det me klackarna heheheh :P

Sen stack vi in i kicks för att lukta på perfymer för att berkay ville köpa en så han ville att vi skulle se om den perfymen han skulle välja var god, men haha han verkade inte bry sig så mkt om vad vi tyckte hahah för han köpte den endå hehe :P
DSet var också en som goran ville ha som också var helt okeejs men jag hade endå en annan kill perfym som var min favorit som jag tyckte var godare heheh :P

Sen gick i till din skor för att köpa dom skorna jag har viljat ha i flera dagar :O:O:O hahaha när jag testade dom, så visste jag inte om jag skulle ta storlek 26 elr 37 och berkay va där så ja ba va tycker du? så kom han där "asså ta 36 för 37:erna ser hel luftiga ut, plus att dom kommer töjas ut så du kommer inte vilja ha på dig dom mer än ett par ggr" som ett sont skoproffs elr nått hahaha dom andra tyckte också det så jag tog 36:or tillslut!



Efter det stack vi till Mcdonalds för att äta shad beställde men sen märkte hon att det fanns hello kitty leksaker i happy meal menyerna haha så hon ville köpa en leksak,när hon frågade han som jobbade där om hon kunde köpa den så fick hon den gratis så blev hon skiiitglad heheheh så kommer goran där "ncncncn syskon du vet, vad ska man göra" medans shad lekte me sin leksak så började jag och berkay skratta så märkte shad hon ba vaah? seeen slog de henne om vad han sa så hon flabba typ helt sent hahaha
När vi väl satte oss och skulle äta så hade vi väääärsta disskutionerna hahaha speciellt jag shad och goran, riktiga debatter fan hahahaha.

När alla var nöjda och glada med vad dom hade köpt så skulle vi dra hemmåt, men när vi åkte en bit och hade tankat på bilen så bestämde vi oss att dra till deras skola för och se hur det ser ut där, så dom visa heela deras skola hehe vi gick in i skit många av deras löektions salar och deras "rasthall" osv.

Sen så stack vi till ett sont rum dom brukar plugga när dom har tenta och sådant, när vi var där så såg jag en whiteboard tavla så jag ville ha en penna till den också så att jag kude klottra lite hehe :P
Så jag och berkay gick runt 4-5 klassrum för att hitta en, så jag fick se mer av skolan hehe :P



När vi äntligen hade hittat en så gick vi tillbaka till shad och goran som stannade i det pluggrummet och där så ville jag egentligen göra hänga gubbe, men goran hann före pennan och sa att vi skulle leka en lek där han ba skulle rita streck och så skulle vi gissa vad det var, och det var såklart någonting skit torrt av deras torra humor.
Sen så ville goran skriva "fyra bokstäver" på någons hand men ingen lät honom hahah så till slut tog han shads hand för att skriva. och då skrev han peni5 och ni kan bara gissa vilken bokstav 5an ser ut att vara, vi tyckte de va så jävla torrt så de inte va sant hahaha men killarna tyckte de va skit kul haha

Efter det lekte vi hänga gubbe och då var dom såklart tvugna att ta det ordet också för att hålla på hahahaha sen var det shads tur och dåa tog hon det längsta ordet hon kom på som man vanligtvis brukar ta för att det ska ta lång tid vilket var gräsklippningsmaskin, hahaha killarna satt skiiitlänge bara för att tänka ut vad det var förnått



hahahaha och jag och shad tyckte de va skiiitkul att det var så svårt för två högskole studenter att inte kunna gissa ordet på en hänga gubben lek hahahah. Sen skulle jag köra ett men jag knasa mig själv och sa ordet :( så blev det inte kul längre heheh
Sen va goran tvungen att köra det skämtet med peni5 en gång till hahahah sen stack vi därifrån efter det, och började åka hemmåt igen!
Vi kanske ska ses imorgon igen för berkay vill handla fler kläder eller grejjer , och antagligen shad också hehehe :P
så vi får se hur det bli imorgon hehehe :P

Ajja men snipp snapp slut.
och då var Nova lund resan sluut! XD

I danmark med mammsen :P

Idag blev det äntligen av! jag ich mamma åkte till danmark för arr fixa hennes visa elr va de nu är och jag gick runt och sökte jobb.
Asså jag märkte en sak eller jaah flera saker i danmark som så är:
1. Att dom flesta killar där inte kan så bra engelska, för att så mycket man än snackar med dom så verkar dom inte förstå vad man säger, men kvinnorna förstog mycket mer och kunde snacka helt vanligt osv.
2. Ett utav det största modet där är harembyxor ":O", vilket jag inte fattar hur man kan ha på sig för det ser inte alls fint ut (entligt mig) jag tycker nästan det ser ut som att man har bajsat på sig så jag är rätt så glad över att harembyxor itne är så populärt i malmö som i köpenhamn.
3. Att Männen inte verkar höra på hälftern av det vi säger, för att det var exempelvis en busschafför som vi snacka med som skulle visa oss vart en gentofte hospital station (OBSERVERA HOSPITAL) och då sa han jaja men självklart jagvisar er vart gentofte station (utan hospital) ligger, så sa jag "näee vi vill till sjukhuset" han bara "ja jag ska visa er vart ni ska av för att komma dit" till slut gav jag upp för jag tänkte att jag har sagt det så många gånger att han fattade säkert vart vi ville så jag blev tyst, men sedan åkte vi förbi busshållsplatsen som hette så och då frågade jag igen, och så klart fick samma svar. Min mamma gick istället och frågade en kvinna som var i bussen som var arab och frågade henne om HON visste vart det låg, men det gjorde hon inte, däremot så gick hon och fråga chaffören samma sak som jag hade gjort ungefär 6-8 ggr vid den tidpunkten, och då svarade han att han inte hade förstått vart vi ville åka till, så jag och min mamma hoppade av istället och gick tillbaka två busshållsplatser men hjälp av en annan kvinna som vi mötte på vägen.

Sen när vi väl var i ambasaden som låg i hellerup som var långt ifrån köpenhamns central frågade vi en man om vi kunde ta en buss som åker direkt till köpenhamns central, och då sa han "ah bara gå mot vänster tills ni kommer till en huvudgata och där hittar ni bussar som åker direkt till köpenhamn, jag kom också därifrån och ska åka på det hållet så jag vet" jag och min mamma bara okeej, men sedan lade jag märken till att hans bil var vänd, vilket ser ut som att han inte alls hade kommit från vänster, utan från höger, jag tyckte det var skummt så jag sa det till min mamma, men hon bara "näee men han måste juh veta eftersom han har bott här i typ 10 år (fick vi veta där inne när vi fråga han efter hjälp med mammas visa i ambasaden". så då tänkte jag ja det är endå sant, sen så mäkte jag att han åkte mot höger också och inte alls åt vänster som han sa från början. Så jag bara mamma asså jag lovar dig det är åt höger han idioten verkar inte enns veta någonting fan :S sen så lyssna hon på mig coh tog den säkra vägen istället vilket var åt höger.

När vi hade kommit fram till Köpenhamn så gick vi runt på stan, kollade på kläder, haha testade randiga solglasögon, åt i en son shawarma resturang och åt glass och sådär så var det tid att åka hem igen, så vi gick tillbaka till stationen igen för att köpa biljetter, men sen när vi skulle göra det så såg vi att man bara kunde betala med mynt så vi gick runt i kanske fem butiker bara för att växla men ingen kunde göra det så vi gick tillslut till som plats där man köper biljetter från typ danmarks "sj", vilket var bättre för det blev konstigt nog billigare. Sedan var det bara för oss att drauu hemmut! :)
Det var faktiskt varmare i danmark än vad det var i Sverige idag för vi tog av oss jackorna och allt där men sen när vi var framme i malmö så frös vi över mycket :S

PS: bilder kommer snaurt! =)

Snipp snapp slut
Och så var danmarks dagen slut! XD

Mina absoluta VILL HA skor!

Innan jag skriver allt annat om idag måste jag bara berätta att jag hittade ett par skor i Din sko som är såååå fina att jag blev käär i dom!
Det är svarta pumps med snören och 9 cm hög klack asså öveeerfina är dom, och jag vill ha dom nu nu nuu, men måste vänta ett par dagar när jag har pengar tills jag kan köpa dom faaan ocksåå vilken ångest man har nu! =( i want them so bad!



Dem med liten klack är dom som yasmin testade, och dom åt vänster är dom skorna jag vill såå himlaa gärna ha!




Ute med Yasmin =)



Jag var idag i stan men yasmin för att kolla efter student kläder till henne som jag skrev igår, och vi hittade faktiskt den kavajen som hon ville ha från gina tricot som faktiskt är jättefin, det är den man ser i bilden, och sedan så köpte hon också en turkost klänning liknande tröja ungefär som den min mamma har i vit som jag har lånat ett par ggr för att ha som tröja som också e överfin!
Jaghittade ett lite halv rockigt linne som jag tyckte var fin i gina tricot. som också är med i bilden.
Sedan stack vi också ut och åt, hon ville äta i mcdonalds och jag ville äta i china box så vi båda gick och handla därifrån vi ville äta och så satt vi ute utanför triangeln och åt heheh :P

     


imorgons händelser (hitintills)

Imorgon ska jag ut med yasmin för att kolla på student kläder till henne hehe jag hoppas verklien vi kommer hitta något fint XD. Men de kommer bli jobbigt att vakna tidigt på en söndag morgon och städa glashuset innan man drar ut eftersom man har blivit påtjatad om det i ett par dagar, men inte kunnat göra det på grund av jobb och lite annat här och där :/ Men jaja vi får vel se vad som händer (hoppas verkligen hon tykcer synd om mig och låter mig sova nu när det är söndag och allt)

Ett par outfits =)

I förra inlägget så skrev jag att jag igår rotade bland gamla kläder och hittade vissa grejer som hade kunnat passa, och jag skrev också att jag skulle lägga ut bilder på dom så här är ett par stycken outfits i alla fall! =)


Byxtajts: Gina tricot
Vit tröja: H&M
Halsband: Ullared
Armband/sol glasögon: H&M
Kavaj: Ett utav mammas plagg




Skor: din sko
Leggins: H&M
Jeans dress: Ett utav mina gamla plagg
Väst: H&M
Jacka: gina tricot
Bälte: gina tricot



Tröja: Mammas
Byxa: Gina tricot


 
Byxa: Kappahl
Jacka: H&M
Skorta: Vero moda
Skärp: H&M

ÅNGEST!

Shuuuz bloggen!
Det är så att jag bara för en liten stund sen har kommit hem från jobbet i kockums.
Och jag har en riktig riktig ångest, för att jag på vägen märkte att jag hade tappat min vita jacka som jag hade med mig idag.
Sedan när vi gick tillbaka nästan från centralen till maxi hittade vi ändå inte den :(
Jag hatar detta, jag har inte tappat bort grejjer på flera  flera år BOKSTAVLIGEN och helt plötsligt glömmer skinnjackan nånstans jag alldrig kommer hitta den, och så tappar jag min andra vita sommar jacka, där jag hade mitt mobil headset som jag köpte för bara ett par dagar sen
asså verkligen verkligen riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiktig ÅNGEST har jag!!!

Sen när jag kommer hem , som vaaanligt bara för att göra det värre så måste min syrra böla över att jag har tagit hennes kamera utan att fråga när hon VET om att jag hade frågat henne några dagar innan, fifaaan hon liiiktar verkligen att man har haft en dålig dag för att bara vara tvungen att göra det värre!
guuud vad jag har speeeel just nuu! :@ :(

ajja ska äta nu vi sääz senare kanske...

Dagens första tankar

Det med danmark var så klart inställt igen men denna gången till måndag, detta är sista inställningen!
Om vi inte går på måndag så tänker jag inte gå dit mer jag skiter i!
För att jag har rätt så mycket att göra och jag kan inte ställa in allting för att åka dit men sedan veta att vi helt plötsligt inte ska dit igen, över jobbigt!

Igår skrev jag inte för att jag typ inte kunde, jag var i affären, och sen stack jag ut med mamma ut på stan för att kolla på skor och sådant, och jag hittade faktiskt två stycken som båda är gladiator skor, men den ena är högklackad och den andra är låg, vet inte vilken jag ska välja för båda är lika fina, sen efteråt testade jag kläder och så. När jag ville ha datan senare fick jag inte för min ena syster hade den ena och min pappa tror jag hade den andra  :(

När jag testade kläder så kollade jag runt i våra gamla grejer också, och i mammas så klart, och jag trodde inte jag skulle hitta nått (men eftersom jag hade inte så mycket mer att göra nu när datorerna var upptagna) men jag gjorde faktiskt konstigt nog det, hehe kan visa vad jag hittade för konstiga grejer senare idag heheh :P

Ajja men nu ska jag gå och packa och grejer för att sedan dra till kockums för att jobba så ni får ha det så bra så länge shingeling! X)

mammas mat = godast av allt! XD



När jag och thilde va hemma hoss maj och åt så åt vi mammas timmen biryani  som vi brukar kalla det på arabiska. tycker över mycket om den maträtten,speciellt när min mamma gör det!
Asså det är en utav mina favorit maträtter haha så jag blev över glad när mamma hade lagat det haha XD

"disney prinsessors film kväll" XD XD

När thilde var hemma hoss mig och åt efter att vi hade varit ute på stan så komn thilde på en skitsmart idé!
och det var att samla ihop (dvs hyra eller ladda ner) alla disney prinses filmer som finns och sitta en kväll och ha ett matathon av det. haha altså att ha ett disney films marathon med bara dom filmerna där det finns en kärleks historia (typ prins och prinsses filmer).

Jag ÄLSKAAAAAR sådana filmer hehe, och jag tror nog att alla som känner mig väl vet om att jag älskar dom! (kanske inte mer än tamer hosni för han är liksom min största kärlek som ingen kan toppa) men jag tycker verkligen över mycket om dom. Så jag tror att det kommer verkligen bli jääääätte kul att kunna få kolla på allihop en efter en under ett helt dygn (elr ja hehe kanske lite mer). Gud asså jag längtar redan tills att vi har de!! :O XD

Thanx unknown person :P

heheh har varit rätt så kickad hela dagen faktiskt, och jag tror nånting eller någon har påverkat mig att vara det riktigt mycket.
Den ena personen är thilde haha och den andra tänker jag inte säga för den personen ska jag låta vara anonym än så länge muhahahah men sajer ba en sak DEN personen har verkligen fått upp mitt humör även om de va pinsamt som faan! :$ :( :O (A) :P
Förutom det har jag ba vatt i affären, gått runt på stan me thilde kommit hem och ätit, gick och handlde glass med syrran och nu är jag här vid datorn heheh :P

Och juste anledningen till varför jag inte skrev på morgonen är för att interneten i affären inte funkade :( så jag kunde inte uppdatera bloggen :(
Men jag gör det som sagt nu istället hehehe :P

Asså jag har faktiskt hållt maj till att när jag e hungrig köpa wasa sandwich, så fuiiii faaan vad jag är grym säger jag bara hehehe XD

Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på mer idag, jag tror jag bara ska sitta hemma och ta de lugnt, för imorgon är det andra bullar som gäller, har verkligen mycket att hinna med imorgon så bästatt vila tills dess heheh

JAg kommer säkert uppdatera mer lite senare hihi XD

Shingeling så länge! XD

Americas best dance crew (säsong 3)



hehe igår hade jag ett sont maraton på programet americas best dance crew jag mådde ju illa igår så jag kunde knappt röra mig, men kolla på ett progfram kunde jag däremot göra!
Jag älskar dans, speciellt typ streetdance och origentalisk, asså ja tycker faktiskt egentligen om alla slags danser. Men dom två är mina favoriter hehe
Så americas best dance crew var faktiskt det coolaste jag sett på länge för alla är så himla grymma! och dom som vann förtjänar faktiskt det för dom var grymma från början till slut tycker jag, äve om jag kanske typ hade ett annat favorit crew som jag tyckte om me endå dom som vann va grymma :P

dagens händelser

Idag var jag aldrig i affären, jag låg hemma och sov och vilade lite istället, för jag hade en riktigt stark huvudvärk igår att jag knappt kunde göra någonting. Det var därför jag inte kunde uppdatera bloggen så tidigt heller bara så ni vet.
Sen vid typ ett tiden ringde thiöde mig för att gå ut till bibloteket och ändra våra cv:n lite och eftersom jag inte hade gått ut idag och att min huvudvärk hade gått ner lite så stack jag dit med henne. När vi var där så var det trist för att vi bara ändrade vår cv och sen givk därifrån så vi gjorde inget speciellt, sen stack vi till triangeln för att jag skulle köpa hörlurar till mobilen för att mina gamla hörlurar va i skinnjackan som jag glömde i bo01 när jag var på grillning =(
Iaf efter det så stack jag hem. så idag har det inte hänt så mkt..
 

Ja juste mamma ställde in det med danmark tills imorgon så vi åkte alldrig dit idag, vi får vel se om vi verkligen drar dit imorgon eller om det blir inställt igen.

flera bilder på grillningen! =)

Här satte jag upp fler bilderpå grillningen som jag fick av goran , enjoy ;)

   

 


imorgons "hoppas"

Jag ska kanske till danmark med mammsen imorgon, vi ska fixa något som har med visa eller pass att göra för att hon ska kunna åka tillbaka till irak och sen komma tillbaka.
Även om jag egetnligen inte vill att hon ska dit överhuvudtaget och att jag kommer bita i naglarna från det att hon går ut ur Sverige tills att hon är tillbaka hemma igen, så kan jag inte säga så mycket emot det, för att hon ska dit för att träffa sin mamma som hon inte har sätt på ungefär 16 år, så hon verkar inte kunna bli övertalad om att inte gå.
Så det ända jag kan göra är att hjälpa henne och sen hoppas på det allra allra bästa och det är att hon kommer tillbaka till oss i en bit.

Men det ger mig en fördel med att gå till danmark med henne, och det är att gå personligen till butikerna där och prata med dom angående att få ett jobb. På vägen dit och tillbaka kommer jag förhoppningsvis hitta några affärer där som jag kan gå och snacka med och sedan så blir förhoppningsvis åtminstånde E intreserad i alla fall OM jag har tur (vilket jag kom på nyss att jag inte har alls mkt av :/ )

Men endå man måste hålla sig positiv och hoppas alltid på det bästa typ, haha men jag måste hoppas på väldigt många grejer jag...

Som tex att:
 -  vädret blir fint imorgon
 -  mamma inte ställer in det med danmark helt plötsligt (vilken händer mer än vanligt i denna familjen)
 -  vi inte bara åker snabbt dit utan att vi har tiid att gå runt i butiker och cafiterior osv.
 -  någon blir intresserad av att ha mig som anställd
 -  det med mammas pass fixar sig

Jaja där ser man så mycket som kan gå snett imorgon hehe men men allt ligger ju ändå i guds händer så inshalla kommer åtminstånde någonting går rätt till.



tråkiga dag =(

Gud vilken tråkigt dag det är idag. Det är jätte fult väder att man inte änns har lust att gå ut. Jag hade ingen lust att gå upp på morgogen heller för det var lite regnigt och dystert och lite kyligt så man hade ingen lust att gå gå bort från sin sköna varma säng för att gå ut till kylan och regnet ute. blöööh jag vill att det ska vara soligt igen så man kan gå ut och sola gå ut på stan eller grilla, det känns verkligen som höst just nu och att vintern kommer kommasnart, vilken jobbig känsla =( jag vill inte ha regn utan sol! jag vill inte ha höst, jag vill ha sommar! =(

Myskväll med choklad!

Jag jobba ju som sagt först och sen skulle jag till arbetsfamedlingen för att träffa coachen, sedan ut med en kompis och därefter hänga med på utvecklings samtal med shad och mamma, men när jag steg av bussen och var på väg hem så såg jag att dom var på väg dit. Jag fråtgade om jag skulle hänge med och så sa mamma att om jag vill så kunde jag stanna hema, och det är jätte bra för jag är verkligen jääätte trött min pappa väckte mig tidigare än vanligt till affären för att han var tvungen att handla mjölk innan han skulle åka till göteborg, så jag var verkligen eller jag är ju fortfarande sjukt trött asså!

Nu ska jag som TUR bara sitta hemma och mysa, kolla på film och mumsa i mig lite aladdin choklad XD



Ajja ni får ha det så bra så länge hehe

See you later aligator ;P

Ovanligt bra hårdag XD


Idag har jag en riktigt bra hårdag asså, jag typ älskar mitt hår just nu, tycker det är jäätte fint!
Asså jag vet att jag låter lite självupptagen just nu men jag lovar dig detta händer typ ALLDRIG det är alltid något fel på det eller så måste jag platta det med plattång eller locka det med mouse, men för första gången i hela mitt liv så blev håret fint av sig själv efter att de har torkat från att jag hade duschat, och utan att jag har fixat det med någonting. hahaha loves it medans det varar :/ :S:P

Deppiga väder

Man har verkligen blivit van vid att det är så soligt och varmt ute, att nu när regnet kommer så blir man lite halv deppig. Det är så tråkigt väder ute att man knappt har lust att gå ut, men idag har jag endå mycket att göra jag sitter och jobbar i affären nu som vanligt, sen ska jag till arbetsfamedligen på ett coach möte klockan 12 efter det ska jag kanske ut me en kompis och sen ska jag hänga med på shads utvecklings samtal.
Man vill verkligen inte gå ut när det är så grått och mörkt ute, men vad ska man göra, you gotta do what you gotta do helt enkelt..

Vadå ögontjänare?


Idag i kockums så var vi i omklädnings rummen för att säga till att man inte får gå in med skor i duscharna, och att inte komma in blöta i omklädnings rummen. När man säger det till dom så säger dom "jaja okej inga problem" men sedans så går dom in endå bara man vänder huvudet. Så jobbigt att dom alldrig lyssnar på vad man säger, utan gör tvärtom endå.
Tack vare allt detta fick vi jobba extra tid bara för att städa undan och ta bort all vatten som var i omklädnings rummen som egentligen inte fick vara där. TREVLIGT!
Sen när vi gick ut så regna det för första gången på jätte länge så man lev nästan lite deppig av det, ingen kulig dag idag! :/


Ni är inte så viktiga

fy faan vad människor leker sig nu för tiden, dom tror att allting kretsar runt dom och dom tror att om man inte bjuder dom eller om dom inte kommer, så kommer hela världen gå under, asså snälla nån! jag säger braa en sak ni är INTE så viktiga, sorry med det är ni inte. Man kan inte ändra allting bara för er och man KAN ha SKIT KUUUL utan er så snälla sluta böla över det!
Som till exempel grillningen häromdan folk blev arga för att dom inte kom eller blev bjudna, men snälla alla har hört detta ordspråket "behandla folk så som ni själv vill bli behandlade" så om ni vill bli bjudna så får ni se till att bjuda folk till er "event" eller så kan ni åtminstånde komma på just den dagen eller tiden då alla från början hade kommit överens om. Istället för att komma och böla till mig över varför jag inte flyttade det till någon annan dag då just ni kan eller varför jag inte bjöd er. :S

Dagens happenings :P

Tillbaka från jobbet nu, såå jag får äntligen vila hehe :P
Jag är verkligen både skit trött från igår och idag, och plus så kjom jag på att jag hade glömt min skinnjackaigår och sen när jag gick dit idag för att se om den var kvar så fanns den inte där :( asså fan om jag glömde den :(

Hoppas inte hon idioten kommer imorgon och skapar ännu fler problem för mig, asså jag kommer få spel dåaa. snälla gud hoppas hon inte kommer så jag inte blir utskämd igen! =(
ajja ska gå och äta och sen ut me lilla jasmin heheh :P

See you later aligator! XP

Härlig lördags morgon

Det är lördag efteermiddag, det är härligt väder och för första gången på jätte länge har jag fått sova ut riktigt mycket!
Även om det inte är en sådan dag där man bara är hemma och vilar så är det endå en ganska så lugn dag för mig, eller i alla fall en lugn morgon. Så jag passade på att göra en sommrig frukt blandning till frukost :P det kanske inte ser så gott ut men jag och lilla jasmin tyckte i alla fall det :P



Jag blandade i:
 - Banan
 - Äpple
 - Jordgubbs yoghurt
 - Vindruvor
hehe för er som vill testa ;P

Men men nu är det roliga slut, så nu ska jag bege mig till jobbet, ha det så kul så läänge

See you later aligator! XP

Årets första stora Grillning! (H) :D

Asså jag är bara tvungen att innan ja skriver allt lägga in denna bilden haha för jag tyckte den blev så grym hahah för det är första gången jag poezar och blir bra för en gång skull i mitt liv heheh!



Idag var det den grillningen som jag skrev om typ igår eller förrigår i bo01 heheh :P
På morgonen var det verkligen över jobbigt för jag hade ont i magen och mådde illa så jag ville egentligen ställa in hela skiten för att bara vara hemma, men jag är faktiskt över glad att jag gick endå, för att det var verkligen jätte roligt, speciellt i slutet i alla fall heheh :P
Som jag sa från börjat så var det jobbigt för att jag mådde illa, men också för att när jag var på väg dit så lade jag märke till att ALLA som skulle komma skulle vara försenade, så jag ringde runt och så till dom flesta och försökte förstå vad som fattades, för att kunna gå och köpa det i stan så att vi skulle ha allting klart när vi var där.




När jag var framme så såg jag att goran, berkay, soren, sapan, yasmin och azhin hade redan kommit medans dom andra var typ på väg.
Så vi satt och snackade typ lite halvt medans alla skulle komma. Några minuter efteråt kom thilde och hennes kille rasmus fram som kom lite senare för dom skulle köpa ännu en sak som fattades från maxi och sen komma till oss.



När dom hade kommit så fattades det bara två stycken, vilket var sara och alaa, som då hade korv och korvbröden.Så då var vi tvugna att vänta på dom för att kunna grilla. Och det gjorde vi rätt så länge för dom kom inte förens ungefär nån timme senare :P. Så att medans vi väntade på dom bestämde sig killarna för att gå och köpa mer bröd och korv för att alla anade att det inte skulle räcka, och vi tänkte börja lite smått tills sara och alaa kommer fram.
Så dom stack till maxi för att göra det, och då satt alla andra kvar för att antingen små snacka eller "visa upp sig med bollen" hahahaha
När killarna kom tillbaka och vi började tända upp grillen så kom sara och alaa fram, och så äntligen var alla där på plats.



När vi tände grillen så glömde vi ta bort kartången som var under den för att inte den skulle brinna, haha så killarna försökte leka smarta genom att försöka ta upp den brinnande grillen med bara händerna haha vilket så klaart ledde till att dom brände sig, men dom gav inte upp utan dom kom på en "bättre" idé, vilket var att andvända en-kronor och fem-kronors mynt för att ta upp den hahah och efter mycket kämpade av tre kurder och lite skratt så funkade det konstigt nog till slut :P

Så när det var fixat så grillade vi korvarna och åt lite, men det var endå som att alla höll sig för sig själva även om det blev lite flipp lite då och dåå, och under tiden som alla höll på att bli klara med maten så kom shad och sarah (min syster) dit för att vara med oss där. så efter maten ville jag att alla skulle spela fotboll på gräsmattan, men alla tjejer var så tråkiga att dom inte ville vara med utan hellre sitta vid bryggan istället så det blev bara killarna , jag och thilde som var med och så fick sarah och shad vara min och gorans hejarklack hehehe vilket var skit kul för varje gång han eller jag tog bollen så skulle dom skrika våra namn hehe och sen när jag skulle göra mål så skulle dom göra vågen heheh så de va faktiskt skit roligt :P (även om vårt lag förlora :$ )



hehe sen efteråt så blev mitt lag trötta på att förlora så dom satte sig ner, sen kom det flera av dom som spelade fotboll och satte sig ner en efter en, så att till slut blev det nästan som att alla satt typ som en ring i gräsmattan och började flippa och snacka och såa, vilket var jätte chill för man bara satt, tog det lugnt och flabba.
Eftersom det blev son tystnad i typ några sekunder när vi satt, så skrek vi och klappade för att heja på soren så att han kunde säga någonting, hahah men istället för att säga något gick han upp och börja dansa hahaha ( asså jag flabbar bara jag tänker på det) hahahaha



I alla fall vi satt där en stund, vid någon tidpunkt kom yasmin och azhin och satte sig med oss med dom gick rätt så snabbt därifrån igen, efter en liten stund så gick vi alla andra tillbaka till bryggan också. Och medans vi gjorde det så hade sarah och shad sätt mitt ex mommo sitta nära Alaa, yasmin och dom andra tjejerna och snackat me dom, när dom sa det så trodde jag att dom visste vem han var så ja stack dit för och se vad som hände, men då visade sig att han bara hjälpte dom med vattenpipan och att don inte visste vem han var ända tills jag fråga dom om honom.
Direkt efter det så såg jag honom så jag hälsa på honom och så och sen gick tillbaka till gräsmattan för att hämta mina skor.



Efter det blev det tråkigt igen för det blev samma visa som det var från början dvs. att alla andra bara satt där elr spelade fotboll och hade det lite halv tråkigt kan man säga. Jag var ibland med killarna och ibland med tjejerna så att det inte känns som att jag skiter i någon, medans jag satt med killarna så ville vi känna på vattnet men när jag såg att min syster sarah hade fått kramp av att ha gjort de sket jag i det, men goran och berkay ville vara roliga och lekta att dom skulle slänga i oss i vattnet vilket va skit läskigt haha me SOM TUR så gjorde dom inte det heheh :P
och soren började sjunga kurdiska hel plötsligt hehe så de var inte så farligt för mig för jag tyckte det var kul men tydligen så var det de för tjejerna för sen skulle sara och alaa sticka och handla och helt plötsligt skulle yasmin och azhin promenera elr nått..sen kom yasmin tillbaka och sa att hon skulle dra hem vilket var lite tråkigt men endå de e hon som bestämmer.

När sara och alaa kom tillbaka från att handla så började jag och shad en fotbolls match mot goran i bryggan. vi klådde honom sååå mycket att han var tvungen att kämpa skiit mycket i slutet för att kunna vinna över oss hehehe :D och för varje mål vi gjorde så hade vi son "victory dance" haha och high fivade för att visa att vi gjorde mål hahah




Efter den matchen så ville helt plötsligt ville berkay, sara och alaa vara med haha vilket var skitkul för vi kämpade skit mycket mot dom och med mycket straffar och skrickande och (liiiiite puttande) hahaha så vann vi tjejer över killarna muhahaha och så klart så var vi tvugna att high fiva och victory dansa och skrika varje gång vi gör mål haha bara för att göra det roligare hahah :D



Vid en tidpunkt under matchen där alla var med och spela så ramlade bollen in i stenarna vid havet så att någon var tvugnen att hämta den, så jag gick ner med halva kroppen och hämta den haha och sen drog berkay upp maj som att jag vore så lätt som en docka hahaha men det var tur att vi fick upp den så vi kunde spela klart matchen heheh :P
Sarah (syster) och thilde hade också skitkul med att heja och filma/ fota oss när vi spelade hehehoch gorans kusiner satt och hade allvarliga diskusioner med varandra heheh :P så alla verkade ha kul i slutet i alla fall. Sedan så skulle sarah(kompis) och alaa också hem så jag shad och (sarah(syster) tyckte det var lika bra att också gå hem efter som det började bli lite sent.



Så jag kramade alla sa hejdå och sådant och sen gick jag och syrrorna till värnhem för att shad skulle sola och sedans stack vi hem! =)

Snipp snapp slut, och
Så var dagen slut! :P

RSS 2.0