Tamer Hosny - Ya3ni 5alas

Elli ta3ebne we m3azebne, mosh enak tensane
Eni mabenna, ekon benak we ben 7ad tani
ya3ni 5alaaas, ra7et 3alayaa
Ya3ni 5alas, ma ba2etshe et2asar feek 3enayaa...?

Sjukt att vädret kan påverka oss så mycket

Igår efter träningen med mamma så smsade thilde mig och undrade om jag var sur på henne eller något, och från början tyckte jag det var jätte konstigt för att varför ska jag vara sur på henne? och hur kommer det sig att hon tror det? Men sen kom jag på att jag varken har varit med henne eller snackat me henne på sista tiden.
Det gällde inte bara henne utan alla mina andra kompisar också..
Sen kom jag på att det alltid bruakr vara så när det börjar bli kallt ute, man går inte ut med varandra eftersom det är kallt, och man brukar inte snacka eftersom att oftast när man inte går ut så har det inte hänt nått, och då har man inget och snacka om.
Så dom flesta och bland annat jag sitter hemma, kollar på tv eller sitter vid datorn istället (om dom inte jobbar eller går i skolan)
Det är riktigt sjukt hur vädret kan påverka vårt humör så mycket, att till exempel när det är varm så är alla glada och vill ut och hitta på vad som hälst, även om det är bara att promenera en stund för att få lite luft så är det hur kulo som helst. Sedan när kylan kommer så orkar ingen snacka med varandra, ingen orkar gå ut, alla är på deppigt humör osv.
Sen är det omvänd reaktion på andra länder, att när det är varmt blir alla deppiga och sen när det regnar så alla glada över det
Det hade varit mycket bättre om man inte påverkades så mycket av det, för då hade man kunnat ha kul o av sett hur kallt eller varmt det är, men i för sig om man inte hade dom kalla dagarna så hade inte dom varma varit så speciella..
Nu när jag har haft det sagt så skall jag gå och äta lite frukost och se om jag kan hitta på något idag när det endå är så fint väder, ha det brau så länge
Pusshaaj! <33

Tamer hosny - Soutek

We 2olilo ya5od balo mnek, zay me kont ana ba5af 3aleki
we y7awel 3ala 2ad ma ye2dar, ye7meke w ye7afez 3alekii

- From the song soutek by tamer hossny


Det värsta som finns är att inte veta!


Det värsta som finns är att inte veta, inte veta vad man ska göra, eller Vem man ska vara med, eller vad man vill göra med sitt liv, eller vilken väg man ska gå, om livet hade varit bra om man hade en viss person i sitt liv, eller vad han/hon gör när personen inte svarar...

Om man hade vetat dom grejjerna, så hade man haft ett mål, en sak att kämpa för
Man hade vetat vad man ska göra för att få det, och vetat vad man hade gjort för att inte förlora det...

Om man hade vetat dom sakerna så hade man inte behövt sitta och grubbla över dom längre, inte suttit och tänkt ska jag välja utbildning nummer ett eller två? var det rätt val jag gjorde när jag valde en annan person över den första? Kommer jag få en ärlig chans på en karriär i sverige eller ska ja flytta? är han bra för mig eller inte?
borde jag göra det eller inte?

Det hade varit bra om det hade funnits ett facit,
typ "svar till fråga nummer ett är: utbildning numer två", "svar till fråga nummer två är: Nej" osv
Eller att allting hade varit så lätt om man hade sett det framför sig, precis som den bilden, att typ om du går till höger så kommer det se mörkt ut för dig, men om du går år vänster så kommer det att de ljust ut!
Saken hade blivit mycket lättare då, allting i livet hade varit lättare vid det fallet, men sont finns alldrig på riktigt juuh, eller i alla fall inte så tydligt...

Gud har låtit oss leva på jorden för att vi skall göra våra egna val, men de hade varit bra om man hade kunnat få lite ledtrådar lite då och då, och andra sidan kanske han har gjort det men bara att man inte märkt av det
Men i så fall är jag sjukt blind! för jag har alltiiiiid svårt att bestämma mig över någonting :(

Allergi reaktion?

Mitt ansikte har blåst upp som faaan, och jag har ingen aning varför.
det ser ut som en allergisk reaktion mot nånting sa hon i apoteket, men ja måste till vårdcentralen för o få reda på vad det är för något, har ba ej hunnit göra de än :(
Men ska se om ja hinner imorgon, för de kan inte fortsätta såå, de måste boort!
Jag började gymma igår med mamma, så nu har ja börjat dra igång med träningen ocksåå, och förhoppningsvis fortsätter med de heheh
ajja ha de bra så längee
pusshaaj

Börja gymma imorgon?

Imorgon ska jag och mamma skriva in oss på 24/7 gymmet nära caroli, när vi ska börja träna flrhoppningsvis minst 2 - 3 ggr i veckan.
Vi båda behöver verkligen förbättre konditionen och börja röra oss mer faan, det är inte alls bra att sitta och lata hela tiden.
Får se om det blir gjort imorgon för att vi skulle egentligen skrivit in oss för några dagar sen, men de får bli imorogon istället inshallah
ha de bra så länge
pusshaaj!<3

Nooriiishs tripp to memorylane

Jag kollade nyss igenom min bilddagbok http://babypie89.bilddagboken.se/
Där jag har alla bilder från minnen som som har hänt från februrari 2008 ända tills nu.
Guud va mycket man hittade där som man heeelt och hållet hade glömt bort.
I början när jag startade den så var jag totalt deprimerad för att jag gjorde slut med den första killen i mitt liv som var otrogen och gjorde en massa andra hemska grejjer mot maj, men sen så märker man lite att med tiden så började jag bli bättre och bättre, jag märkte att vissa grejjer vid den tiden också var skit roliga (även om jag inte förstog det och mådde dåligt just då)
Som dom gångerna jag thilde och adam skulle planera och filma vårt projektarbete, eller som magdansen som jag gick då vid den tiden
Och vissa dagar som man tror att dom inte skulle betyda någonting efteråt, men nu när man kommer på dom så betydde dom allt! Som till exempel dom gångerna man gick och lekte i parker med sarah (lillasystern) eller yasmin. och grillningarna man har haft under sommaren
Och dom gångerna jag och mulle snackade och kunde flippa runt i flera timmar utan att tröttna speciellt den bilden med steve urkel (26/6-08) jag tyckte urkel liknade mulle där, och jag flabbar konstigt nog fortfarande åt den konversationen vi hade om den bilden!
Jag sitter oftast och klagar över att jag alldrig vatt nånstans (vilket ftf typ är sant)
Men däremot när jag kollade så har jag endå varit lite här och var i närheten, då jag bara tagit "endagsresor" kan man säga, för jag har till exempel vatt i danmark bara för kul skulle med sarah ett par gånger, jag har vatt i kalmar me mulle en gång, och så var jag på tivolit i danmark i bajram med Yasmin, Sarah, Thilde och Azhin.
Okejs, jag har nästan bara vatt i danmark, men det än endå kul att åka dit för att komma bort från malmö lite då och då.
Bara sjukt synd att man inte är vänn med alla man va med innan, men sånt är väl livet antar jag..
Det bästa är att man suddar bort dom dåliga minnena och påminns av dom roliga, för det är dom som är viktigast.
Ha det bra så länge
pusshaaj! <33

London nästa?

Om allting går som det ska så kommer A komma snart, förhoppningsvis innan jul och nyår.
Frågan är bara vad och hu vi skall göra när han kommer..
Den perfekta tiden för honom att komma för mig hade nog varit i april tror jag nog, för många olika anledningar.
Och en av dom viktigaste är att jag inte vill bo i Sverige mer, utan i London. Och det hade vi kunnat göra, men antagligen inte förens på sommaren i så fall, så att jag kan börja skola där och sådär.
Jag och A brukar alldrig prata om sont kom jag på, för nu när jag tänker efter så vet jag inte vad han har tänkt saj, eller planerat, jag måste nog ta det snackat me honom snart, för det börjar bli ont om tid

Bio med syrran

Jag sov riktigt sent igår, och vaknade sent, men endå lite tidigare än vad jag ville.
Jag blev nämligen väckt av att A ringde mig och ville att jag skulle in på nätet och prata med honom, så han också kunde skika bilder på hans födelsedag.
När vi la på så räkade jag somna om, men blev väckt igen av ett sms, även om jag inte alls orkade vakna så gjorde jag det eftersom det är endå sjukt sällan man får chansen att snacka med honom så länge ändå, för annars brukar vi bara snacka typ 10-15 min varje dag eller nått, så man får vel ta dom chanserna man få
Jag orkade inte gå upp så jag drog min dator till sängen och snacka med honom lite. han har dock alldrig skika bilderna eftersom han skulle ut me sin bror som var på besök från london till honom.
Efter det var jag inte sömnig längre, så jag gick upp istället., sen har jag mest bara suttit framför tv:n i resten av dagen.
Nu ska jag gå ut i alla fall, ska på bio med syrran och kolla på 500 days of summer.
Den verkar va rolig i reklamen så man får hoppas den är lika bra som det verkar heheh
ajja ska gå och byta om nu så vi hinner med den ocksåå
ha det så bra så längee
pusshaaj! :)

Totalt fast!

Jag kan inte persiska eller vad han nu sjunger, men ja fastna riktigt rejääält på låten när ja hörde den
fy faaaan va sooooft den e assåå! Älskaaaaaar den!

Magont hela dagen :(

Idag har verkligen varit en dålig dag, eftersom att jag har riktigt sjuuukt ont i magen för att
det är första dagen på "den"veckaaan i månaden
Jag hatar dom två första dagarna, dom är verkligen plågeri.
Det gör heelt seriöst så att man inte enns vill göra nånting på hela den tiden, att man bara vill ligga kvar i sängen heeelt still och inte röra sig överhuvudtaget, eller kanske sovabort dom två dagarna så man inte känner någonting utav dom.
Tyvärr så var jag tvungen att draaaa upp mig själv från sängen för att träffa min jobbcoach och gå igenom en handlingplan och sådär.
På vägen dit mådde jag så illa att java nära på att hoppa av, ta bussen på väg hem sedan ringa och säga att jag måste omboka mötet, men som tur kunde jag hålla mig endå även om det ända jag ville hela tiden var att bara va hemma i min säng.
När jag var hemma igen så fick jag ett samtal om att jag måste hämta upp något i triangeln, som jag va tvungen o göra antingen idag eller imorn. Så jag bytte om och tog mig hela vägen till triangeln med lillasystern som gick steg efter steg bakom mig i huset och tjata på att hon också ville komma.
Nu har jag äntligen kommit hem, och gjort allt jag skulle gjort idag och så ligger i min efterlängtade säng och tröstar min smärta med massor massor av chocklaad, och kollar på serier enda tills jag blir trött och går och lägger mig. XD
Det hade gjort mig såå himla glad om jag fick göra det jag gör nu heeelaa dagen imorgon (jag tvivlar stark på att de blir så, men man kan ju alltid hoppas XP )
Ha det så bra så längee
pusshaaj!

Vintern är här



Nu är det offeciellt att den tråkiga kalla vintern här.
Jag saknar dom soliga dagarna där man kunde gå och grilla med kompisarna på stranden, varma dagarna där man kan gå runt och shoppa och se fullt med människor ute i stan och fikar, shoppar, äter eller vad dom nu hittar på och det jag saknar mest av allt är dom härliga sommarkvällarna där man bara kan gå ut och ta en promenad och få den lätta vinden på sig. Men ingenting av det kommer komma igen förens ett bra tag.

Årets första snö har fallit och då är det offeciellt att vintern nu har kommit,
Så nu är det regn, blååst, stormar och allt möjligt som är på gång. Då det ända man vill göra är att vara hemma med något varmt att dricka som kaffe, te eller varm chocklad och bara sitta och kolla på film eller på  något program på tv.
och kaaanske om man har lust att gå ut i det iskalla vädret, hitta på något i nån timme och sen åka hem igen, för att man fryser så mkt.

Saknar redan sommaren, men om det inte finns vinter så blir inte sommaren lika uppskattat antar jag, så nu e de bara att göra det så mysigt som möjligt i vintern och vänta på att våren ska komma för att sedan komma tillbaka till sommaren igen, alla årstider går runt precis som åren man lever,
det ända man kan göra helt enkelt är att försöka göra det bästa utav det helt enkelt...

Ha det bra så länge
Pusshaaj! <33

Shan Bannan e tillbaka?

Minns ni shan bannan från floorfiller för typ några år sen?
Han har tydligen varit me i ett program nyligen, asså jag kunde verkligen inte slutat skratta första gången jag såg den hehe har verkligen saknat killen o hans skämt hehe :P

Ny facebook också!

Nu har min facebook också blivit stulen så jag har gjort ett nytt konto där ocksåå
Får damp över den åsnan som hela tiden snor mina grejjer, fattar inte vad som kan va såååå himla kul me att hacka in sig i någon annans dator, DAAAAMP!!
Nu håller jag på o addar alla jag kommer ihåg från min gamla facebook...

Ny msn

Har gjort en ny msn nu, bara för min gamla blev snodd av nån som hade hackat in saj eller något (ingeeen aning hur) och snott mitt lösen.
Så dom som villo ja ska adda skriv din msn till maj så addar jag =)
pusshaaj!

Halloween Maskerad XD

Jag firade hallooween med thilde, sarah och yasmin genom att ha en tjejkväll hemma oss mig där man skulle klä ut sig
Jag var cowgirl, sarah 0och thilde va små djävular hehe och yasmin va en hmmh hehe zombie tror jag? 
Mina systrar va också med typ, den ena klädde ut saj till pilot och den andra student.

Vi åt, och kollade på drag me to hell som va SKIIIIIT lääääskiiig!
asså de e nog den läskigaste filmen jag sett i heeela mitt liv faan :O:O:O
Så den va verkligen bara bääst för o va en skräckiis asså!

Sen körde vi snurra flaskan/sanning eller konka heheheh
Ett par "sanningar" kom fram hehe och så  dom "konkorna" vi fick göra va bland annat att springa fram ch tillbaka ute och skrika "jag älskar halloween", dricka cola och hålla de så mkt man bara kan, krypa runt i huset tre eller två gånger, och trycka upp sig så mkt popcorn i munnen man kan.

Jag tyckte de blev en barnslig men rolig kväll och jag hoppas att alla andra som va här också tyckte de
(Jag vet ja e tidig men) Ha en Lähähäääskiiigt bra kväll hehe
Pusshaaj! XP

GRATTI GRATTIS GRATTIS på födelsedagen A!!

Grattis älskling på födelsedagen hayatiii
Jag önska verkligen jag var me dig nu, och ja önskar att vi firar den tillsammans nästa år!
hoppas du har det roliigt idag
Älskaaar daj mest av allt min käärleek (L)

RSS 2.0