Vintern är här



Nu är det offeciellt att den tråkiga kalla vintern här.
Jag saknar dom soliga dagarna där man kunde gå och grilla med kompisarna på stranden, varma dagarna där man kan gå runt och shoppa och se fullt med människor ute i stan och fikar, shoppar, äter eller vad dom nu hittar på och det jag saknar mest av allt är dom härliga sommarkvällarna där man bara kan gå ut och ta en promenad och få den lätta vinden på sig. Men ingenting av det kommer komma igen förens ett bra tag.

Årets första snö har fallit och då är det offeciellt att vintern nu har kommit,
Så nu är det regn, blååst, stormar och allt möjligt som är på gång. Då det ända man vill göra är att vara hemma med något varmt att dricka som kaffe, te eller varm chocklad och bara sitta och kolla på film eller på  något program på tv.
och kaaanske om man har lust att gå ut i det iskalla vädret, hitta på något i nån timme och sen åka hem igen, för att man fryser så mkt.

Saknar redan sommaren, men om det inte finns vinter så blir inte sommaren lika uppskattat antar jag, så nu e de bara att göra det så mysigt som möjligt i vintern och vänta på att våren ska komma för att sedan komma tillbaka till sommaren igen, alla årstider går runt precis som åren man lever,
det ända man kan göra helt enkelt är att försöka göra det bästa utav det helt enkelt...

Ha det bra så länge
Pusshaaj! <33
Ha det bra så länge Pusshaaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0