Det värsta som finns är att inte veta!


Det värsta som finns är att inte veta, inte veta vad man ska göra, eller Vem man ska vara med, eller vad man vill göra med sitt liv, eller vilken väg man ska gå, om livet hade varit bra om man hade en viss person i sitt liv, eller vad han/hon gör när personen inte svarar...

Om man hade vetat dom grejjerna, så hade man haft ett mål, en sak att kämpa för
Man hade vetat vad man ska göra för att få det, och vetat vad man hade gjort för att inte förlora det...

Om man hade vetat dom sakerna så hade man inte behövt sitta och grubbla över dom längre, inte suttit och tänkt ska jag välja utbildning nummer ett eller två? var det rätt val jag gjorde när jag valde en annan person över den första? Kommer jag få en ärlig chans på en karriär i sverige eller ska ja flytta? är han bra för mig eller inte?
borde jag göra det eller inte?

Det hade varit bra om det hade funnits ett facit,
typ "svar till fråga nummer ett är: utbildning numer två", "svar till fråga nummer två är: Nej" osv
Eller att allting hade varit så lätt om man hade sett det framför sig, precis som den bilden, att typ om du går till höger så kommer det se mörkt ut för dig, men om du går år vänster så kommer det att de ljust ut!
Saken hade blivit mycket lättare då, allting i livet hade varit lättare vid det fallet, men sont finns alldrig på riktigt juuh, eller i alla fall inte så tydligt...

Gud har låtit oss leva på jorden för att vi skall göra våra egna val, men de hade varit bra om man hade kunnat få lite ledtrådar lite då och då, och andra sidan kanske han har gjort det men bara att man inte märkt av det
Men i så fall är jag sjukt blind! för jag har alltiiiiid svårt att bestämma mig över någonting :(
Ha det bra så länge Pusshaaj!

Kommentarer
Postat av: ali

intressant blogg.

Det du säger stämmer, många val gör en verkligen förvirrad, men det är även valen som ger oss möjligheter och erfarenheter, som man aldrig annars kunnat uppleva.



Och en möjlighet att lära sig och njuta av livet.



Om du vet vad som finns på den ljusa sidan av vägen, så känns det tryggt men inte spännande, däremot känns den mörka sidan överaskande och intressant.



Formar man sin egen framtid kan man forma den såsom man utvecklas, för ena dagen vill man ha godis, andra dagen choklad.



mvh Ali

2009-12-20 @ 01:08:52
Postat av: Nora

Ah det är sant, men den mörka sidan är inte så intressant när man väl gjort fel val innan och gjort att man upplevt konsekvenserna, för om man redan har gjort de vill man inte göra samma misstag igen.



Så att få svar på ett par saker kanske hade förstört vissa överaskningar men att få ledtrådar eller tecken på att låta bli vissa saker eller personer skulle ändå inte skada så mycket =)

2009-12-21 @ 19:29:52
URL: http://nooriiish.blogg.se/
Postat av: Ali

hmmm du tänker helt rätt, gillar din tankegång, man vill ju helst slippa vissa dåliga erfarenheter, o en liten ledtråd om hur framtiden ser ut hade nog varit en en stor fördel för hur man ska göra med allt istället för att tänka över varje liten grej 100 ggr.



Men jag tror att ibland kan man se hur allting ska vara, för ibland känner man bara att ngt e rätt, en inre intuition, o då e det rätt 4-ever



//Ali

2009-12-21 @ 22:03:31
Postat av: Nora

Exakt det hade varit mycket lättare

Den inre intuitionen har rätt som du säger.

Problemet är bara att man inte vågar vara 100% på någonting över huvudtaget, för att även om allt är planerat in till minsta lilla detalj, så måste det komma oväntade saker som oftast gör att hela "den planerade planen" man hade innan helt plötsligt försvinner bara på grund av den lilla grejjen :/

2009-12-23 @ 00:15:22
URL: http://nooriiish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0