Snacka om inte menat :S:P

Igår stack ja ut me yasmin för att först snacka me några utav folket som va i jägersro en en sak som vi håller på med, och sen så skulle vi röga vattenpipa.
Vi gick och snacka me dom, den ena va inte alls intresserad av de vi ville göra, men den andra verkade vilja va me på de så vi får se hur de blir.
Men sen när vi stack för o fixa vatten pipan så satt vi en timme bara för o försöka göra den varm, men vi lyckades inte för de ba blåste så elden på tändarna stannade inte.
Så va de en son tjej som börja fråga oss lite om den, hon tyckte synd om oss så hon försökte hjälpa oss o hon lyckades faktiskt nästan men inte helt, tillslut så gav vi upp, vi tänkte lämna av hennes syrra som va me oss hem o sen dra hem till maj o hämta en större tändare o sen kanske röka i videdal istället, men sen när vi hade kommit hem till maj och tagit grejerna o sen stuckit till den parken där vi skulle röka så kom vi på att vi hade slängt all folie som vi hade i parken, o utan folie så funkar de inte haha så vi tänkte fan skit samma de e nästan så att de e MENAT att vi inte ska röka idag, så vi ska göra de nån annan dag istället....
Ha det bra så länge Pusshaaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0