Hur de gick me grillningen/vattenpiparökningen :P

Igår så kom inte så många som ja trodde de va ba tjejerna i bilden, thilde, yasmin och azhin och jag som kom, men vi hade gryymt kul ändå.
haha först så kom alla försent o de känndes som att allt kommer förstöras, men sen när vi va där så va de skitkul.
haha först så öppna vi grillen och la in nåra korvar och fixa vattenpipan, hahaha me korvarna blev katastrofa! hahaha dom blev så svarta som kål brukar vara, så de vill säga "väärldens bästaa" korvar blev producerade o sen så blev vattenpipan föör stark o de va lite pinsam tystnad lite då o dåå.

Sen gick vi och doppa fötterna i vattnet vilket va DÖÖÖÖKALLT! men asså thilde kune ha fötterna utan att de verkade kännas hahah hon ba först va de kallt me nu har ja tappat känseln så hon kan va där sä länge som hälst hahaha, ja tyckte att hon va lite sjuk o kunna ha dom så länge där hahaha men, men de upp till var o en hehehe :P när vi va där så passa vi på o ta lite foton haha både sommar bilder och flippbilder heheh :P Det va också två killar där en svensk o en alban som satt vi samma brygga, han albanen testade stoppa in fötterna me han kunde inte så thilde ba "hahah så feg haha ja e mer man en va du e" hahahaha så mkt ja flabba :P

När vi hade vatt där lite så gick vi tillbaka igen för att testa äta korvarna och röka lite, men sen tog vi bort dom första som ja hade bränt sönder och la till nya som azhin skulle ta hand om istället hahah seen kom ja på ideén om att vi slänger ut vattnet och lägger in cola istället hahahah först så va alla ba nää e du galen, haha me sen alla ba ja oke gör de vi har endå inte så mkt o göra hahahah så vi gjorde deet, vi röga cola pipa (juste innan de så testa vi lägga en korvbit som va kålbränt som kål i vattenpipan, me de blev inte så lyckat :( :$ :P )
Men me colan va de tvärtom de blev mer lyckat än va vattnet var hehehehe

 

Efter de kom han albanen till oss o undra om han kunde testa röka me oss vi ba ja okeejs, så satt han me oss o snacka o sont. haha de visade saj att han gick i samma skola som ja o thilde i johnbauer, men i idrotts och hälsa programet.
Jag brukade inte gilla idrottarna där för dom va lite störda i skolan (inte han kanske me ett par andra) men han va endå shysst o snacka me o såaa

När vi började snaccka mer o sont så visade också saj att han känner någon som kommer göra en film snart, o han behöver så mkt hjälp som han bara kan, o ja sa till han att ja ville bli regisör så ja behöver all erfarenhet ja kan, så fråga han maj och thilde om ja va bra på sont o såå. Och ja sa till han asså om han behöver hjälp så kan ja va där o hj'älpa till på allvar!
Så han ringde sin kompis o berätta om maj, så fick ja snacka me hans kompis ocksåå, så fick ja redsan på att dom håller på me manuset nu, så ungefär till nästa år så kommer dom börja göra filmen, o när dom gör de så kommer ja få va me o hjälpa till. De lät lite sådär men endå de va shysst av han albanen o hjälpa till endå.

Medans han satt me oss så ringde han tjej o fråga vart han va för dom skulle va så sa han att han va me fyra tjejer (oss dåa) så la azhin till en grej  hon ba "fyra sexiga tjejer" hehehehe så ball sen när han la på han ba börja flabba o sa asså hon blev säkert skitarg haha när vi fråga men hon va han ba de e en tjejkompis så sa jag ba e du säker på att de e en tjejkompis om hoon skulle bli arg, han ba nää asså typ på G, eheh ja ba jaja okeejs.
de va när hon kom som han ringde sin kompis som ja fick snacka me o sådär, sen efter de skulle dom dra, jag tyckte så synd om hans tjej, för de va endå taskit av han o låta henne komma när han e me tjejer istället för o möta henne nån annnan stans o sen berätta att han va me några, för om ja hade vatt hon o min kille hade gjort så hade ja nog blivit riktigt irriterad, me de va endå kul att han satt me oss o sont för han va rolig o snacka med :P

 

Ha det bra så länge Pusshaaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0