igårs sjuka händelser

igår efter jobbet så stack ja ut på stan me thilde för att egentligen söka jobb och gå till infoteket, men istället blev de mycket annat.


Vi gick ifrån affären och åkte till triangeln för o dra till infoteket som vi hade planerat, men sen på vägen dit så såg vi en son gammal man som ramlade på gatan, jag tyckte skitsynd om honom så ja sprang dit för o hjälpa honom, så ser ja en annan som oxå ville hjälpa han, så vi tog honom till triangeln så han kunde vila o sådär, han va hel gullig han skyllde på att de blåste och de va därför han föll, me han va nog yr elr nått redan innan.
iaf när vi va i triangeln så hämta vi vatten o sont till honom men sen så va de tydligen så att hon andra som hjälpte honom jobbade inom vård så h0on visste hur hon skulle göra, när vi hade vatt där en stund så kalla hon maj o sa "du om din lärare undrar varför du kommer försent så be henne att ringa maj, ja e sjuksköterska i umas osv, o vi tar hand om de nu så ni kan gå nu så ni inte missar ännu mer av lektionen" haha ja försökte verkligen saja att vi inte går i skolan haha me hon ba me gå nu snabba er så tar vi hand om detta, och tack för ni hjälpte till o sont, så ja gav upp till slut o ba okeej :S:P för vi skulle ändå till infoteket.

Sen när vi va på väg dit så såg vi Lazee (hipp hopp artisten för dom som inte vet)
haha de va så kul för ja ba viska till thilde skit diskret att de va han, o hon ba skrek ut "VAH E DE LAZEE?" hahah o han märkte de så han börja flabba hahaha så skäämiiit, heheh så e så typiskt oss o skämma ut oss i sonna tillfällen hahahahahah
    
Efter infoteket så gick vi till triangeln igen för att först lämna CV:n till game stop för typ 5:e gången heheh o sen äta i mcdonalds (vilket ja inte gjort på länge känns de som)
hahahha me bara för o dumma oss så köpte vi happy meal istället för vanlig meny haahah
Jag rev i sönder varje liten sak man ´kunde använda för o leka med i den happy meal kartongen.
de gick förbi sonna killar som flabba skit mkt när dom såg maj hålla i den heheheh
Sen kom en liten kille som va typ 8 elr nått han ba ja har oxå en son så börja vi diskutera våra leksaker hahaha
o thilde satt o flabba ihjäl saj hahahah
 sen så fyllde hon ketchupen me svartpeppar så de rann över, o ja ba smaaaart, efter de smakade ketchupen baraa svartpeppar.

Efter de stack vi till åhlens för o kolla efter parfymer, ja fundera på o löpa en me ja sket i de sen, ja tänkte får ta de nån annan dag istället. När vi va där så ringde en son "coach" från arbetsfamedligen till maj för o bätta om när ja ska träffa henne o såaa.

Vi stack till gina tricot efter de o köpte en kläning som ja velat ha skitlänge nu, men alldrig hittat min storlek till, så ja blev hel glad för ja äntligen hade hittat den XD
Sen stack vi till indiska för att thilde skulle köpa tofsar, sen va vi rätt så slut efter de så vi bestämde oss för att sticka hem efter det :P
Ha det bra så länge Pusshaaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0