jobbigt i simningen idag :/

Idag va de vekligen skiiitjobbigt i kockums. Hon ja skulle jobba me egentligen till den sista gruppen va inte där, så ja va tvungen o ta både hennes och en annan tjejsgrupp som heller inte va vatt där på typ fyra veckor, så ja fick ta typ en grupp som var i tre olika nivåer. en grupp som kunde både simma och dyka, en som kunde simma och inte dyka, och en som inte kunde simma. Så ja gjorde så att dom som kunde dyka fick göra de sen simma fram och tillbaka i basängen o sen gå upp dyka igen sen simma.
Den andra gruppen som kunde simma sa ja att dom kunde simma fritt i typ 10 minuter o sen så skulle yasmin lära dom lite om hur man dyker, och sen dom som inte kan fick ja ta hand om.
Asså dom va skiiitjobbiga att hålla reda på, för dom gör alldrig de dom ska om man inte kollar skiiitnoga på dom , o man kan inte kolla på tre olika grupper på samma gång så de blev skiitjobbigt för maj.
Sen när chefen kom så fråga honvarför ja e själv o när ja berätta att varken hon ena eller hon andra va där så gick hon o ringde dom men bådas mobiler va avstängda (tyyypiiiskt).
Dom ska försöka få in några andra som kanske ska jobba istäället för dom annars, så vi får vel hoppas att dom gör de så snart som möjligt så allt inte ba läggs på maj. =/

Nu ska ja gå o lägga maj för ja e gryyymt trött sen plus ja ska jobba imoron ockå me som tur ba som badvakt denna ggn, fifaan de käänns som att ja alldrig e ledig nu för tiden :/
Ajja natti naattiii o vi ses i kockums för dom som ska dit =)
Ha det bra så länge Pusshaaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0